یک‌شنبه 30 آذر 1404

کلاهبرداری میلیاردی در پوشش مدیر کارخانه رب گوجه فرنگی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
کلاهبرداری میلیاردی در پوشش مدیر کارخانه رب گوجه فرنگی

سرهنگ دستخال از بازداشت فردی خبر داد که در پوشش مدیر کارخانه 6 میلیارد و 500 میلیون ریال خریداری کلاهبرداری کرده بود.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ کارآگاه قاسم دستخال رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی پایتخت گفت: هفدهم بهمن ماه سال گذشته پرونده‌ای به دادخواهی مدیر کارخانه رب گوجه فرنگی توسط شعبه ششم دادیاری دادسرای ناحیه 6 تهران برای رسیدگی تخصصی به این پایگاه ارجاع شد.

وی بیان داشت: شاکی اظهار داشت، دارای کارخانه رب گوجه فرنگی در یکی از استان‌های جنوبی است، فردی به نام اسماعیل 41 ساله که خود را نماینده شرکت‌های بزرگ تجاری و اداری از جمله چند شرکت معتبر بیمه‌ای معرفی می‌کرد در قرار ملاقاتی که با وی داشتم مقادیر زیادی رب گوچه فرنگی به ارزش 6 میلیارد و 500 میلیون ریال خریداری و مبلغ معامله را طی یک فقره چک پرداخت کرد.

رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی پایتخت افزود: شاکی با مراجعه به بانک متوجه می‌شود چک بلامحل بوده و متهم نیز از محل قبلی متواری شده است.

این مقام انتظامی بیان داشت: پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی قرار گرفت و در تحقیقات پلیسی مخفیگاه متهم در محدوده شهران شناسایی و متهم با هماهنگی‌های قضایی در مخفگیاهش دستگیر شد.

سرهنگ دستخال در ادامه گفت: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی به جرم کلاهبرداری اعتراف و به کارآگاهان گفت، با جعل عناوین و منصوب کردن خودم به چند شرکت معتبر توانستم شاکی را مجاب به انجام معامله کنم و پس از اینکه محصولات وی را دریافت کردم یک فقره چک بلامحل به شاکی داده و متواری شدم.

رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی در پایان گفت: متهم پس از اعتراف به بزه انتسابی و پس از تکمیل پرونده حسب دستور و صدور قرار قانونی روانه زندان شد.

انتهای پیام /