چهارشنبه 8 اسفند 1403

کلهر: جداسازی فدراسیون ورزش همگانی و آمادگی جسمانی یکی از اقدامات موثر در همگانی کردن ورزش خواهد بود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
کلهر: جداسازی فدراسیون ورزش همگانی و آمادگی جسمانی یکی از اقدامات موثر در همگانی کردن ورزش خواهد بود

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی گفت: ایران شاد شعار و گفتمان ما است و معتقدیم که نقطه نهایی در ورزش همگانی شور و نشاطی است که در جامعه برقرار می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سینا کلهر در همایش ملی مدیران ورزش و جوانان و فدراسیون‌های ورزشی با تاکید بر اینکه هدف ما اصلاح و کمک به روابط با ادارات کل و فدراسیون‌های ورزشی است، عنوان کرد: امور فرهنگی، ورزش همگانی و ورزش روستایی و عشایری از حوزه‌های زیر مجموعه این معاونت است که مورد پیگیری‌اند.

وی افزود: با توجه به حوزه‌های زیرمجموعه، هدف ما در حوزه فرهنگی ارتقا رفتاری، گفتاری و کرداری جامعه ورزش است و ایده ما برای رسیدن به هدفمان، گفتمان فتوت و جوانمردی و ارتباط عاطفی و چهره به چهره با ادارات کل، فدراسیون ها و هیات‌های ورزشی است.

وی گفت: در این راستا علاوه بر جلساتی که با عنوان اخلاق حرفه‌ای با فدراسیون‌های ورزشی داشتیم، جشنواره رسم جوانمردی را در 31 استان برگزار کردیم که در ان به 7 تا از عناصر برتر جامعه ورزش جایزه دادیم و تجلیل از هر فدراسیون، هیات و یا دستگاه ورزشی که کار جوانمردانه‌ای انجام می‌دهد از جمله برنامه‌های ما است.

معاون امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی تاکید کرد: در طول 8 ماه گذشته فدراسیون فوتبال تنها فدراسیونی بود که به طور کامل با ما همکاری داشته و برنامه های فرهنگی را با دعوت از ما اجرا کرد و مسئول فرهنگی فدراسیون فوتبال بیشترین تعامل را با ما داشته اند.

کلهر در ادامه خاطر نشان ساخت: برنامه هواداری و پیگیری اتفاقات مربوط به هواداران و فضای فرهنگی ورزشگاه ها و برگزاری مناسبت ها از دیگر فعالیت های معاونت امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت ورزش همگانی در کنار ورزش قهرمانی گفت: ورزش همگانی علاوه بر اینکه باعث توسعه ورزش و پرورش ورزشکار در حوزه قهرمانی میشود باعث سلامتی، شور و تشاط و انسجام اجتماعی میشود و نقطه مطلوب این است که تمام مردم ما در هفته حداقل 1 ساعت ورزش کنند که متاسفانه بر اساس آمار فقط 20 درصد از جمعیت کشورمان ورزش مداوم و منظم را در برنامه هایشان دارند.

معاون امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی تاکید کرد: جداسازی فدراسیون ورزش همگانی و آمادگی جسمانی یکی از اقدامات موثر در روی آوردن مردم به ورزش خواهد بود و لازمه توسعه ورزش همگانی، همکاری فدراسیون‌ها است.

کلهر خاطرنشان کرد: از دیگر اقدامات موثر در همگانی کردن ورزش در میان عموم مردم ایجاد بازی راه، برنامه های ملی پیاده روی، خیابان ورزش، جام مینی فوتبال محلات، رویدادهای ورزش صبحگاهی و عصرگاهی، مسابقات کارکنان دولت و در آخر ایران شاد است که شعار و گفتمان ما است و معتقدیم که نقطه نهایی در ورزش همگانی شور و نشاطی است که در جامعه برقرار می‌شود.

همچنین دکتر کلهر در خصوص ورزش روستایی، عشایری و بازیهای بومی و محلی گفت: لازم است که تمامی اقدامات صورت گرفته در حوزه ورزش همگانی در حوزه ورزش روستایی نیز با تلاش و همکاری فدراسیون مربوطه اتفاق بیفتد.

وی تاکید کرد: هدف ما در حوزه ورزش روستایی، عشایری و بازیهای بومی، محلی محروم نبودن اهالی روستا از ورزش و ایجاد تحول و تحرک در ورزش روستا است که در این راستا در حال برگزاری جام مینی فوتبال بعنوان اولین و بزرگترین رویداد سازمان یافته کشور با حضور 27 هزار تیم و ثبت نام 350 هزار نفر در سامانه مینی فوتبال هستیم و اجرای خانه های نشاط و تندرستی، آموزش مربی، داور و جشنواره ورزش های سنتی و بازیهای بومی و محلی از دیگر برنامه های این حوزه است.