جمعه 30 آبان 1404

کمتر از نصف مخازن سدهای تهران پر شدگی دارند

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، حمدرضا بختیاری در یک گفت و گوی رادیویی اظهار کرد: خوشبختانه امسال بخشی از مناطق کشور وضعیت بارندگی خوبی را تجربه کردند اما در البرز جنوبی که استان‌های تهران، البرز و قزوین را شامل می‌شود متأسفانه وضعیت بارندگی نامناسب بوده است. امسال استان تهران سومین سال خشک آبی را پشت سر می‌گذارد و متأسفانه پاییز بسیار بدی را در سال جاری به لحاظ منابع آبی پشت سر گذاشته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: در حال حاضر ظرفیت مخازن پنج گانه سدهای تهران 266 میلیون مکعب آب را دارد که نسبت به سال قبل 80 میلیون متر مکعب با کسری مخزن مواجه است.

کمتر از نصف مخازن سدهای تهران پر شدگی دارند

وی افزود: همچنین نسبت به تراز نرمال هر سال که 590 میلیون متر مکعب آب است متأسفانه هم اکنون به دلیل سه سال خشکسالی پست سر هم و کمبود بارندگی کمتر از نصف مخازن سدهای تهران پر شدگی دارند.

بختیاری اضافه کرد: علی رغم تمامی تنگناها به لحاظ وضعیت منابع آب سطحی تاکنون تهران با قطعی آب مواجه نبوده است.

وی همچنین اظهار کرد: خوشبختانه 45 درصد از مشترکان در تهران زیر الگو، آب مصرف می‌کنند و قبض آنان نیز کمتر از 20 هزار تومان است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: کمبود آب در تهران در یک وضعیت بسیار بغرنجی قرار دارد از این رو می‌طلبد مشترکان همچنان به موضوع مدیریت مصرف آب حساس باشند.

وی افزود: در حال حاضر حامل‌های انرژی در کشور مثل آب، برق و گاز در حد مجانی به مردم ارائه می‌شود بنابراین مصرف بهینه این حامل‌ها از سوی برخی از افراد بدنه جامعه مورد توجه قرار نمی‌گیرد.