کمیسیون فرهنگی
کمیسیون فرهنگی
تهران - ایرنا - رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه شورای شهر برنامه مدونی برای رفع معضلات فرهنگی و اجتماعی شهر تهران دارد، گفت: به دنبال بهبود شاخص های کلان اجتماعی فرهنگی تهران هستیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه شورای شهر برنامه مدونی برای رفع معضلات فرهنگی و اجتماعی شهر تهران دارد، گفت: به دنبال بهبود شاخصهای کلان اجتماعی فرهنگی تهران هستیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران همزمان با یک سالگی فعالیت شورای اسلامی شهر تهران در دوره ششم مدیریت شهری گفت: کلانشهر تهران، به موازات گسترش کالبدی، با تغییرات و تحولات گستردهای در زمینه امور فرهنگی و اجتماعی روبروست که اهمیت سیاستگذاری، مدیریت و برنامه ریزی...
تهران - ایرنا - رئیس فدراسیون تنیس با تاکید بر استفاده از ظرفیت مجلس برای افزایش بودجه ورزش عنوان کرد: تنها کمتر از 5 درصد از بودجه 6 هزار میلیاردی کمیسیون فرهنگی به ورزش میرسد.
رئیس فدراسیون تنیس گفت: در یک دوره هر پولی که وارد میشد، مستقیم به وزارت ورزش و جوانان میرفت که اعتبارات وزارت از 600 میلیارد به 6000 میلیارد میرسید.
رئیس فدراسیون تنیس گفت: تا الان فدراسیون تنیس فاقد زمین است، زمین تمرینی هم ندارد و باید از بیرون اجاره کنیم.
امامی گفت: از آنجایی که سیاست اقتصادی کشور عدم حمایت از واردات کالاهای مشابه است، ولی از واردات چادر مشکی با کیفیت حمایت میکنیم.
انجمن صنفی شرکتهای نمایش ویدئویی برخط «پیشنویس پیشنهادی قانون انتظامبخشی نمایش ویدئویی برخط» را با جزئیاتی درباره شورای بازبینی محتوا، ماموریتها و چشمانداز منتشر کرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: خبرنگاران وارث امامت الهی هستند.
تهران - ایرنا - رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: خبرنگاران وارث امامت الهی هستند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران از تشکیل کمیتهای در خصوص ساماندهی فضای تئاتر شهر خبر داد و گفت: ضرورت دارد حریم بنای تئاتر شهر بدون ایجاد حصارکشی و دیوارکشی حفظ شود.
میرزایی با اشاره به اهمیت جهاد تبیین در جامعه گفت: بهترین فرصت برای جهاد تبیین مجالس عزاداری امام حسین (ع) در ماه محرم است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: خانوادههایی که سه فرزند دارند میتوانند برای خودشان و فرزندان بلیت نیم بها تهیه کنند.