دوشنبه 13 مرداد 1404

کنسرو کله‌پاچه با طعم مخدر شیشه در فرودگاه امام / عکس

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
کنسرو کله‌پاچه با طعم مخدر شیشه در فرودگاه امام / عکس

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف مواد مخدر شیشه محلول در کنسرو توسط پلیس فرودگاه امام (ره) خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، سرهنگ ابراهیم حاجی حسینلو فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور اظهار کرد: همکاران مستقر در گیت بازرسی فرودگاه امام خمینی (ره) حین پایش مسافران خروجی به 2 نفر از آنان درخصوص احتمال حمل مواد مخدر مشکوک می‌شوند.

تسنیم در خبری نوشت: وی ادامه داد: پس از بازرسی دقیق وسایل همراه آنان، مقدار 4 کیلو و 800 گرم مواد روان‌گردان شیشه مایع که به شکل بسیار ماهرانه‌ای در داخل قوطی‌های کنسرو کله‌پاچه که به صورت محلول جاسازی شده بود، کشف و ضبط شد.

سرهنگ حاجی حسینلو ضمن تأکید بر لزوم استمرار در برخورد قاطعانه با قاچاقچیان مواد مخدر و حفظ ثبات و امنیت در خطوط هوایی گفت: پرونده قضایی در این خصوص تشکیل و اقدامات لازم صورت گرفته است.

223217

کد خبر 2098245
کنسرو کله‌پاچه با طعم مخدر شیشه در فرودگاه امام / عکس 2