چهارشنبه 1 مرداد 1404

کهگیلویه و بویراحمد تعطیل شد / نحوه فعالیت ادارات سیستان و بلوچستان

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
کهگیلویه و بویراحمد تعطیل شد / نحوه فعالیت ادارات سیستان و بلوچستان

اقتصادنیوز: ادارات سیستان و بلوچستان چهارشنبه دورکار شدند، همچنین ادارات کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه یکم مردادماه تعطیل شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ادارات و دستگاه‌های این استان چهارشنبه اول مرداد تعطیل شدند.

علیرضا نیکروز عصر امروز سه‌شنبه 31 تیر 1404 افزود: با توجه به گرمای هوا و صرفه‌جویی در مصرف انرژی ادارات و دستگاه‌های استان فردا تعطیلند.

وی با اشاره به اینکه تعطیلی شامل دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی نمی‌شود، اظهارکرد: بانک‌ها برای فردا شیفت کاری مشخص کنند.

وی با بیان اینکه جلسات مدیران به قوت خود باقی است، بیان کرد: مدیران شبانه‌روز آماده خدمت به مردم هستند.

همچنین بنا به تصمیم مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان، با توجه به هشدار هواشناسی و شدت موج گرمای سراسری و به منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی با هدف حفظ پایداری شبکه سراسری برق، فعالیت کلیه ادارات، بانک‌ها و بیمه‌ها در سراسر استان طی فردا چهارشنبه مورخ اول مردادماه به صورت دورکاری می‌باشد.

به نقل استانداری، نحوه فعالیت مراکز خدمات‌رسان، امدادی و درمانی از این تصمیم مستثنی بوده و طبق روال فعالیت خواهند کرد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید