کوتاهی بیمهها در پرداختهای مالی مراکز چشم پزشکی / گرانی تجهیزات درمانی چشم پزشکی
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، محمد مهدی صدوقی، پنجمین همایش بهاره چشم پزشکی، خرداد 1401 در تاریخ 25 الی 27 خرداد 1401 توسط دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه های علوم پزشکی ایران، انجمن چشم پزشکی ایران در شهر تهران - مرکز همایش های رازی برگزار می گردد.
محمود جباروند، رئیس انجمن چشم پزشکی ایران بیان داشت: این همایش با همکاری انجمن چشم پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی در بهار هر سال برگزار میشود و امسال این برنامه و همایش در روزهای 25 تا 27 خرداد برگزار می شود.
وی با اشاره به وجود مشکلات در پرداخت از سوی بیمهها، گفت:مشکلاتی که جامعه چشم پزشکی اکنون با آن روبرو است و همکاران ما را تحت اذیت قرار داده؛ اول گرانی تجهیزات پزشکی است؛ با توجه به وابستگی جراحی چشم پزشکی و این تجهیزات به وسائل نوین در دنیا و گران شدن سرسام آور این تجهیزات و محدودیت مالی برای جایگزینی، ما را در آینده نزدیک در کیفیت خدمات تشخیصی و درمانی تحت فشار خواهد گذاشت و چارهای نیست که اکنون با وسائل در دست روزگار را بگذرانیم.
وی ادامه داد: هزینههایی که برای مراکز چشم پزشکی در سال جاری به علت افزایش حقوق کارمندان و لوازم مصرفی تحمیل کرده خیلی سنگین شده و برای پرداخت حقوق و تامین وسائل با مشکل مواجه شدهایم.
رئیس انجمن چشم پزشکی خاطرنشان کرد: علت عمده این است که تنها رشتهای که با بیمههای تکمیلی در ارائه خدمات همکاری میکنند رشته جراحی چشم است و همکاران ما به دلیل تعد و سوابق در این رشته با بیمهها همکاری کردند.
جباروندافزود: بیش از 90 درصد مردم از این خدمات چشمی تحت پوشش بیمهها استفاده میکنند. بیمهها به ما تحمیل کردند که چهار و 5 ماه بعد از سال بیمههای قبلی را ادامه دهند و تغییر تعرفهها در این مدت باعث ضرر مراکز چشم باشد و با همان تعرفه سال قبل بوده و این ظلم بزرگی است.
وی تصریح کرد: دومین مسئله این است که بیمهها در پرداخت حق العمل مراکز کوتاهی میکنند و مشکلات مالی دارند که تامین نمیکنند و باید حل شود و اگر نیاز به کمک دولت است انجام شود و اگر نیاز به تغییر سیاستهای خود است باید بیمه ها این سیاستها را متحول کنند.
رئیس انجمن چشم پزشکی ابراز کرد: در حال حاضر بیشترین بیمه تکمیلی که تمام بازنشستگان را تحت پوشش را میدهد آتیه سازان است و بدهی این بیمه به مراکز بالا رفته و اگر این روش ادامه پیدا کند و تعهدات بیمهها در پرداخت شان طولانی تر شود مراکز چشم پزشکی مجبور هستند یا تعدیل نیرو کنند یا خدمات را به صورت آزاد ارائه دهند که این به ضرر مردم خواهد بود.
جباروند گفت: امیدواریم مسئولان بیمه ها و دولت پشتیبانی کنند تا این مشکل مرتفع شود.
انتهای پیام /