کودکان بازمانده از تحصیل گلستان به مدرسه میروند
گرگان ایرنا استاندار گلستان با اشاره به 30 هزارکودک بازمانده از تحصیل در این استان گفت که شرایط برای تحصیل و پیشرفت همه این کودکان با توسعه زیرساختها و افزایش مراکز آموزشی فراهم می شود.
هادی حق شناس شامگاه شنبه در دیدار با اعضای انجمن حامیان آموزش و پروش اظهار داشت: در گذشته برای ارتقای زیرساخت های آموزشی این استان کوتاهی شد اما دولت با تمام محدودیتهای مالی به رفع این محدودیت ها اهتمام دارد و به دنبال از بین بردن کامل این مشکلات است.
استاندار گلستان افزود: علاوه بر منابع دولتی، استفاده از ظرفیت خیرین و گروه های مردم نهاد برای ایجاد ظرفیتهای جدید آموزشی در مناطق محروم استان مورد توجه است.
وی ادامه داد: با تلاش ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) 56 مدرسه با 400 کلاس درس در گلستان در حال ساخت بوده و زیرساختهای آموزشی شهرستان های مراوه تپه و گمیشان نیز با همت بنیاد مستضعفان تکمیل میشود.
در حال حاضر 360 هزار دانش آموز در 12 هزار کلاس درس در گلستان مشغول به تحصیل هستند.
*س_برچسبها_س*