سه‌شنبه 13 مرداد 1405

کولیوند: تاکنون بیش از یک میلیون خدمت درمانی به زائران اربعین در خاک عراق ارائه شده است + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
کولیوند: تاکنون بیش از یک میلیون خدمت درمانی به زائران اربعین در خاک عراق ارائه شده است + فیلم

رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور گفت: تاکنون بیش از یک میلیون خدمت درمانی به زائران اربعین در خاک عراق ارائه شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیر حسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر کشور در جمع خبرنگاران گفت: مجموع خدمات درمانی ارائه شده از بدو استقرار تیم‌های امدادی در خاک عراق تاکنون، از مرز یک میلیون خدمت فراتر رفته است.

بخش عمده‌ای از این حجم از خدمات؛ حدود 400 هزار خدمت از طریق حمایت از موکب‌های عمومی اعم از ایرانی و عراقی از طریق تأمین دارو، تجهیزات و نظارت سلامت انجام شده است.

همچنین حدود 268 هزار خدمت به صورت مشترک با نهادهایی نظیر هلال احمر عراق، حشد الشعبی و وزارت بهداشت عراق صورت گرفته که در این میان، جمعیت هلال احمر به تنهایی مسئولیت ارائه بیش از 340 هزار خدمت را بر عهده داشته است.

نیروهای جمعیت هلال احمر علاوه بر مراکز خدمت خود، در 3 بیمارستان شهر نجف، 6 بیمارستان در کربلا و 4 بیمارستان در مسیر ارتباطی نجف تا کربلا حضور دارند.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

آخرین آمار وضعیت سلامت زائران اربعین در مراکز درمانی عراق

کولیوند در ادامه گفت: بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده از وضعیت سلامت زائران در خاک عراق، تاکنون 306 نفر از زائران نیازمند مراقبت‌های ویژه در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند.

از این میان، با مدیریت پزشکی و روند بهبودی، 250 نفر ترخیص شده‌اند و در حال حاضر 56 نفر در مراکز درمانی تحت نظر هستند.

در خصوص بیماران بستری، تیم‌های پزشکی و متخصصان ما با ارزیابی دقیق وضعیت سلامت هر بیمار، در صورت عدم امکان تحمل سفر تا مرز ایران یا نیاز به ادامه درمان‌های تخصصی، بلافاصله نسبت به انتقال ایشان به کشور اقدام می‌کنند.

12 نفر از بیماران نیازمند بستری از طریق مرز خسروی به کشور منتقل شده‌اند. این روند انتقال بیماران عمدتاً از طریق مرزهای مهران و خسروی صورت می‌گیرد.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی