جمعه 29 فروردین 1404

کیلیان امباپه کاپیتان فرانسه خواهد بود

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
کیلیان امباپه کاپیتان فرانسه خواهد بود

دیدیه دشان، سرمربی فرانسه، امروز فهرست 24 نفره تیم ملی فرانسه برای دیدارهای مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ ملت‌های اروپا مقابل کرواسی در تعطیلات بین‌المللی ماه مارس را اعلام کرد.

پس از آن‌که کیلیان امباپه از تاریخ 9 سپتامبر 2024 پیراهن تیم ملی فرانسه را بر تن نکرده بود، این ستاره رئال مادرید بار دیگر به ترکیب بازگشته و دشان در کنفرانس خبری خود تأیید کرد که امباپه بار دیگر کاپیتان تیم خواهد بود.

دشان در پاسخ به سوالی درباره وضعیت کاپیتانی امباپه در تیم ملی فرانسه گفت:

بله، او کاپیتان خواهد بود. من با او صحبت کردم و قبلاً هم گفتم که بله. معمولاً جزئیات این صحبت‌ها را بازگو نمی‌کنم.

دشان همچنین درباره نقش امباپه در مواجهه با رسانه‌ها توضیح داد:

این من نیستم که از مصاحبه بازیکنان با رسانه‌ها جلوگیری می‌کنم، بلکه این خود بازیکنان هستند. تعهدات رسانه‌ای وقت زیادی می‌گیرد و کیلیان هم تعهدات خود را انجام می‌دهد، حتی اگر اغلب با رسانه‌ها صحبت نکند. این کار انرژی زیادی می‌طلبد و در برخی مسائل و موضوعات ممکن است خطراتی هم در پی داشته باشد. کیلیان این را می‌داند و بسیار خوب است که این تعهدات وجود دارد. او در دو کنفرانس خبری که خواهیم داشت، حضور خواهد داشت.

سرمربی فرانسه در ادامه افزود:

او از این موضوع فرار نمی‌کند. او در تمام کنفرانس‌های خبری شرکت نکرده است، اما این کار انرژی زیادی می‌طلبد و پاسخ‌هایی که او می‌تواند به سوالات شما بدهد، ممکن است تبعات و پیامد‌هایی هم داشته باشد.

از میان اخبار

شیدایی ژوزه مورایس در ترکیه؛ ناجی بودروم

(عکس) لحظه‌شماری فیفا با مهدی طارمی شروع شد

کمک برانکو ایوانکوویچ به استقلال برای شکست النصر

انتقاد شدید سردار دورسون از شرایط مسابقه پرسپولیس