دوشنبه 13 اسفند 1403

گام بلند انقلاب بر پیشرفت بزرگترین بندر مسافربری کشور / احقاق جابه‌جایی بیش از یک میلیون‌و 400 هزار نفر در بندر شهید حقانی

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
گام بلند انقلاب بر پیشرفت بزرگترین بندر مسافربری کشور / احقاق جابه‌جایی بیش از یک میلیون‌و 400 هزار نفر در بندر شهید حقانی

بندر شهید حقانی بندرعباس که در حال حاضر عنوان بزرگترین پایانه مسافری دریایی کشور را دارد تا پیش از انقلاب اسلامی تنها به چند قایق کوچک برای جا به جایی مسافر و کالا بسنده کرده بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ هرمزگان که در جنوبی ترین نقطه کشور قرار دارد با وجود نعمت های عظیم خدادادی در طول تاریخ همواره مورد توجه قرار داشته است.

همجواری هرمزگان با دو دریای بزرگ خلیج فارس و عمان، دارا بودن نعمت های خدادای گاز، نفت و.... آثار تاریخی و طبیعت بکر سبب شده هرمزگان همواره کانون توجه قرار گیرد، اما این توجه ها چه میزان به پیشرفت و رسیدگی به بومیان منطقه قرار داشته سوالی است که تاریخ جواب آن را داده است.

اگر نگاهی اجمالی به تاریخچه هرمزگان داشته باشیم در می یابیم تا پیش از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی هرمزگان اگر چه جز حاکمیت ایران اسلامی بوده اما نعمت های بی شمار آن یا مورد غفلت شاه قرار داشته و یا در اختیار بیگانگان بوده است.

بندر شهید حقانی بر مدار توسعه و پیشرفت

مظلومیت هرمزگان همان بس که پیش از انقلاب نه تنها دانشگاهی وجود نداشته بلکه پزشکان خارجی از کشورهای هند و بنگلادش حضور پر رنگ در این شهر ساحلی داشته اند.

دریا که یکی از نعمت های عظیم خداوند به شمار می رود مانند خیلی از چیزهای دیگر تا پیش از انقلاب مورد غفلت بوده؛ به طوری که از این خوان گسترده خداوند تنها برای ماهیگری و مقدار اندکی تجارت دریایی استفاده می شد.

بندر شهید حقانی بندرعباس که در حال حاضر عنوان بزرگترین پایانه مسافری دریایی کشور را به یدک می کشد تا پیش از انقلاب اسلامی تنها به چند قایق کوچک برای جا به جایی مسافر و کالا بسنده کرده بود.

اسکله شهید حقانی بندرعباس به برکت انقلاب اسلامی در حال حاضر چنان بر مدار پیشرفت و توسعه قرار گرفته است که هر ساله علاوه بر اینکه مسافران بومی منطقه قشم و هرمز را جا به جا می کند؛ خیل عظیمی از گردشگران داخلی و خارجی را نیز با استفاده از شناورهای مجهز و پیشرفته جا به جا می کند.

جا به جایی یک میلیون و 429 هزار و 737 نفر مسافر از مسیر بندر شهید حقانی

به گفته مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه امسال یک میلیون و 900 هزار نفر مسافر و گردشگر از بنادر شهید حقانی و هرمز جابجا شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش 77 درصدی را نشان می‌دهد.

محمد حسینی ادامه داد: از این تعداد مسافر و گردشگر، یک میلیون و 429 هزار و 737 نفر مسافر از مسیر بندر شهید حقانی به جزایر قشم و هرمز تردد داشته اند که افزایش 60 درصدی طی این مدت به ثبت رسیده است.

وی خاطر نشان کرد: با جابجایی 436 هزار و 165 نفر مسافر و گردشگر در مسیر دریایی بندر هرمز به قشم و بندر شهید حقانی، این میزان رفت و آمد نسبت به سال گذشته در همین مدت 171 درصد افزایش را در پی داشته است. علی ای حال می توان پیشرفت انقلابی را بزرگترین پایانه مسافربری دریایی کشور در اسکله شهید حقانی دید که بی شک توسعه آن به برکت انقلاب اسلامی بوده است. انتهای پیام /
گام بلند انقلاب بر پیشرفت بزرگترین بندر مسافربری کشور / احقاق جابه‌جایی بیش از یک میلیون‌و 400 هزار نفر در بندر شهید حقانی 2
گام بلند انقلاب بر پیشرفت بزرگترین بندر مسافربری کشور / احقاق جابه‌جایی بیش از یک میلیون‌و 400 هزار نفر در بندر شهید حقانی 3