شنبه 20 اردیبهشت 1404

گوناگون وب‌گاه گسترش

گوناگون وب‌گاه گسترش

پس از چهار سال نبرد حقوقی، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) رسماً پرونده علیه ریپل (XRP) را کنار گذاشت. این پرونده که در دسامبر 2020 تشکیل شده بود، ریپل را به فروش غیرقانونی XRP متهم می‌کرد. پس از انتشار این خبر، قیمت ریپل 10 درصد افزایش یافت و از 2.32 به 2.58 دلار رسید.

بازار خودرو در وضعیت بحرانی رکود و تورم قرار دارد و مصرف‌کنندگان به دلیل قیمت‌های بالا و کاهش قدرت خرید، دیگر قادر به ورود به این بازار نیستند. از سوی دیگر، سیاست‌های اقتصادی و تعرفه‌های سنگین واردات، آینده این صنعت را با ابهام مواجه کرده است. آیا در سال جدید رکود بیشتر خواهد شد یا سیاست‌های جدید قادر خواهند بود تغییراتی در روند بازار خودرو ایجاد کنند؟

گسترش نیوز، ضمن تبریک فرارسیدن سال نوی خورشیدی و عید باستانی نوروز 1404 به تمامی ایرانیان، سالی سرشار از شادی، سلامتی و موفقیت را برای هموطنان و مخاطبان عزیز و صلح و آرامش و امنیت را برای جهان آرزومند است.

بازار خودرو در حالی سال 1403 را به پایان رساند که تحت تاثیر رکود تورمی شدیدی قرار گرفت. اما در این گزارش میخواهیم بدانیم کدام خودرو بیشترین افزایش قیمت را تجربه کرده است؟

باتپجه به رشد اخیر بازار ارز دیجیتال قیمت اتریوم توانست با یک جهش 7 درصدی از مرز 2000 دلار نیز عبور کند و در 24ساعت گذشته موج جدیدی از هیجان را ایجاد کند. ارز دیجیتال اتریوم، با در نظر گرفتن این رشد 7 درصدی عملکردی عالی نسبت به بیت کوین داشته است.

امروز قیمت طلا بالا رفت و با افزایش 0.62 درصدی، از 3,031 (سه هزار و سی و یک) دلار به 3,050 (سه هزار و پنجاه) دلار رسید.

ویدا مهاجر، کارشناس بازار سرمایه، به تحلیل ریسک‌های موجود در بازار سرمایه ایران و الزامات لازم برای رشد پایدار آن پرداخت. وی به چالش‌هایی نظیر تورم، نوسانات ارزی، تحریم‌ها و دخالت‌های دولتی اشاره کرد و بر اهمیت اصلاح قوانین، افزایش شفافیت، توسعه زیرساخت‌های فناوری و بهبود نقدشوندگی تأکید نمود.

بازار سرمایه در سال 1403 تحت تأثیر ریسک‌های سیاسی داخلی و خارجی، نوسانات شدیدی را تجربه کرد. از حمله تروریستی اسرائیل به کنسولگری ایران در فروردین تا استیضاح وزیر اقتصاد در اسفند، هر یک از این رویدادهای سیاسی تأثیر مستقیمی بر شاخص کل بورس داشتند.

رئیس اسبق اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن تشریح دلایل افزایش قیمت طلا در روز‌های پایانی سال، گفت: توصیه ما به مردم خرید مصنوعات طلا است و هیچ کسی از خرید طلا ضرر نمی‌کند.

رکود تورمی در بازار مسکن ایراندر سال 1403 بر بازار مسکن ایران سایه افکنده بود و از ابتدای سال تا پایان آن، بازار را در شرایطی خاص نگه داشت. این پدیده، در کنار کاهش قدرت خرید مردم، باعث شد حجم معاملات مسکن به کمترین میزان خود در سال‌های اخیر برسد. عدم تطابق میان سطح درآمدها و قیمت‌های نجومی مسکن، بسیاری از خریداران بالقوه را از بازار خارج کرد و سرمایه‌گذاری در این حوزه را دشوارتر کرد....

علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: بیش از 60 هزار میلیارد تومان مطالبات باقیمانده معلمان شامل مطالبات پرسنلی و حوزه کیفیت بخشی، به حساب معلمان واریز شد.

سید حمید حسینی، سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی با اشاره به برگزاری انتخابات عراق در سال 2025 اظهار داشت که قطعی برق می‌تواند تأثیر منفی شدیدی بر دولت السودانی و احزاب شیعه این کشور داشته باشد. بنابراین، دولت عراق برای دریافت مجدد معافیت‌های آمریکا تلاش خواهد کرد. تجربه نشان داده که آمریکا برای جلوگیری از بروز بحران‌های امنیتی در عراق، ناگزیر به تمدید این...

حذف یارانه نقدی از خانوارهای پردرآمد، گامی در جهت هدفمندسازی یارانه‌ها و توزیع عادلانه‌تر منابع مالی است. با این حال، شهروندان می‌توانند با استفاده از سامانه‌های آنلاین، کدهای دستوری و تماس با مراکز مربوطه، از وضعیت دهک اقتصادی خود مطلع شده و در صورت نیاز، اعتراض خود را ثبت کنند. این اقدامات به دولت کمک می‌کند تا منابع مالی را به‌صورت دقیق‌تر و کارآمدتر به اقشار نیازمند اختصاص دهد.

در بخشنامه مزد 1404 که 28 اسفند توسط وزیر کار ابلاغ شد، تاکید شده واحدهای مشمول قانون کار برای ایجاد انگیزه بیشتر بین کارکنان خود می توانند در قالب پیمان های دسته جمعی علاوه بر اجرای این مصوبه نسبت به افزایش مزد و مزایای کارکنان خود اقدام کنند.

ضیائیان درباره وضعیت بارش در استان‌های شمالی کشور گفت: «از امروز بارندگی‌ها در استان گیلان و محورهای مواصلاتی بین گیلان و سایر استان‌ها آغاز می‌شود.»