جمعه 24 بهمن 1404

گوناگون وب‌گاه گسترش

گوناگون وب‌گاه گسترش

به نظر می رسد باید مرد جنجالی این روزهای فوتبال را مدیرعامل استقلال بدانیم و به زودی حکم مدیرعاملی او امضا خواهد شد.

پس از افزایش موقت ذخایر نفتی آمریکا، بازار شاهد کاهش جزئی قیمت‌هاست، در حالی که پیش‌بینی گلدمن ساکس از مازاد عرضه سنگین در دو سال آینده، آینده بازار را در هاله‌ای از ابهام فرو می‌برد.

در سال‌های اخیر، نقش دولت در کنترل تصادفات شهری و بین شهری بیش از هر زمان دیگری اهمیت یافته است، زیرا افزایش حجم ترافیک، گسترش ناوگان حمل‌ونقل و چالش‌های زیرساختی، نیاز به مداخله و سیاست‌گذاری هوشمندانه را پررنگ‌تر کرده است. وظیفه دولت تنها صدور هشدار یا اعلام آمار نیست؛ بلکه ایجاد یک نظام جامع، پیشگیرانه و پایدار برای کاهش تلفات جاده‌ای و ارتقای ایمنی شهری است.

بحران بی‌سابقه کم‌آبی در یکی از حیاتی‌ترین سدهای کشور به نقطه هشدار رسیده است. سد امیرکبیر، نخستین سد چندمنظوره ایران که شش دهه پیش نماد توسعه و امید بود، امروز در شرایطی قرار دارد که در طول 63 سال عمر خود تجربه نکرده است. ذخیره آبی این سد تاریخی تقریباً به حجم مرده رسیده و تداوم خشکی رودخانه‌های بالادست، پایداری تأمین آب شرب پایتخت را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

در چند سال اخیر، مدیریت کیفیت هوای تهران به یکی از مهم‌ترین چالش‌های زیست‌محیطی و سلامت شهری تبدیل شده است.

مجمع عمومی انجمن خشکبار و ادویه ایران در سالن امین‌الضرب خانه تشکل‌های اتاق بازرگانی تهران و با حضور اعضا، هیئت‌مدیره و نمایندگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

یک بازنشسته کارگری ساکن اهواز خواستار افزایش رقم وام پرداختی به مستمری‌بگیران تامین اجتماعی شد. محمدزاده تاکید کرد که مبلغ کنونی وام 50 میلیون تومان کافی نیست و بسیاری از بازنشستگان برای تأمین هزینه‌های درمان و زندگی روزمره با مشکلات جدی مواجه هستند. او همچنین به کمبود قدرت پرداخت اقساط وام با حقوق پایین بازنشستگان اشاره کرد و از وضعیت بحرانی معیشت کارگران بازنشسته انتقاد کرد.

کانال رسمی حجت‌الاسلام کاظم صدیقی اعلام کرد که فرزند ایشان، محمدمهدی صدیقی، درگذشته است. این خبر توسط خبرگزاری مهر منتشر شد.

در سال‌های اخیر، تأمین مسکن برای اقشار کم‌درآمد به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های اجتماعی و اقتصادی کشور تبدیل شده است. افزایش مداوم قیمت زمین، مصالح ساختمانی و اجاره‌بها موجب شده دسترسی به سرپناه مناسب برای بخش بزرگی از جامعه سخت‌تر از همیشه شود.

طرح دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی در روزهای پنجشنبه طی ماه‌های سرد سال، بنا به پیشنهاد کارگروه مدیریت انرژی در خراسان جنوبی از ابتدای آذر ماه اجرا می شود.

فروش نقدی دیگنیتی پرایم با تحویل فوری آغاز شد.

مدیریت جاده‌های شمال کشور به‌ویژه محورهای پرترافیکی مانند هراز، چالوس و فیروزکوه در ایام تعطیلات، یک ضرورت حیاتی برای حفظ ایمنی، روان‌سازی تردد و جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی میلیون‌ها مسافر است.

یک فعال کارگری از رفتار توهین‌آمیز و غیرمتعارف سازمان تأمین اجتماعی در بازرسی از کارگران ساختمانی انتقاد کرد. رحمان تیموری، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارگران ساختمانی شهرستان ملارد، با اشاره به تداوم بازرسی‌های غیرمنطقی و ناعادلانه، گفت که حتی پس از تصویب اصلاحیه ماده 5 بیمه کارگران ساختمانی، این رویه نامناسب متوقف نشده و در مواردی به کارگران توهین شده است.

کاهش قابل‌توجه بارش‌ها در ماه‌های اخیر، زنگ خطر تازه‌ای را برای مدیریت منابع آب در کشور به صدا درآورده است. بسیاری از استان‌ها با افت محسوس بارندگی روبه‌رو شده‌اند و این وضعیت، نگرانی کارشناسان و متولیان بخش آب را نسبت به آینده منابع تجدیدپذیر کشور به‌شدت افزایش داده است.

سیاستگذاران به کاهش نسبی تورم اجاره دلخوش هستند؛ اما نتایج یک مطالعه درباره زیرپوست بازار اجاره‌نشین‌ها از «ناتوانی دهک‌های پایین و قدرت شکننده دهک‌های میانی در پرداخت ارقام فعلی اجاره‌خانه» حکایت دارد. یک کارشناس اقتصاد مسکن با ترسیم آینده مستاجرها در 4سناریو، درباره «ریسک‌های بیرونی» و «درآمد سرانه» هشدار داد.

فروش فوق العاده خودرو ایکس33 کراس اتوماتیک از امروز چهارشنبه بیست و هشتم آبان ماه در نمایندگی شرکت مدیران خودرو آغاز خواهد شد.