گشایش ترافیکی در تقاطع فرحزادی - هاشمی انجام میشود
عملیات زیرسازی مسیر شمال به شرق تقاطع غیرهمسطح بلوار فرحزادی با بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی به اتمام رسید.
عملیات زیرسازی مسیر شمال به شرق تقاطع غیرهمسطح بلوار فرحزادی با بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی به اتمام رسید.
به گزارشخبرگزاری مهر، مسعود حق لطفی گفت: مراحل مختلف عملیات عمرانی شامل لایه ریزی، تثبیت بستر، احداث دیوار میانی، جدولکاری و اجرای بتن غلتکی (RCC) در مسیر شمال به شرق تقاطع غیرهمسطح بلوار فرحزادی با بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی به اتمام رسیده و اجرای عملیات پیاده روسازی طبق برنامه در این مسیر دسترسی ادامه دارد.
سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در تشریح سایر اقدامات اجرایی به منظور تکمیل گردشهای ترافیکی تقاطع فرحزادی - هاشمی، از پیشرفت عملیات عمرانی در مسیر دسترسی غرب به جنوب تقاطع خبر داد و گفت: مقطع انتهایی این مسیر راستگرد مراحل خاکبرداری و تثبیت بستر را پشت سر گذاشته و در حال جدولکاری است.
حق لطفی، پیشرفت اقدامات اجرایی به منظور تکمیل گردشها ترافیکی تقاطع فرحزادی - هاشمی را 60 درصد ذکر و ابراز امیدواری کرد مسیرهای دسترسی غرب به جنوب و شمال به شرق تقاطع بزودی گشایش یابد.
گفتنی است با تکمیل گردشهای ترافیکی تقاطع فرحزادی - هاشمی، ضمن کاهش گردشهای اضافی در شمال بلوار فرحزادی، بار ترافیک در میدان کتاب نیز کاهش خواهد یافت.