گویا فروش بنزین آزاد به مذاق دولت خوش آمده!
موضوع هک شدن جایگاههای سوخت اتفاق مهمی است که ابعاد گسترده و مختلف اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و اقتصادی به همراه دارد. موضوعی که تبعاتش در سطح ملی و سراسری کشور قابل مشاهده است.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با اشاره به هک شدن جایگاههای سوخت طی روزهای گذشته، نسبت به ادامه دار شدن این شرایط انتقاد کرد و گفت: یا سطح حمله سایبری به قدری گسترده بوده که کارشناسان فنی وزارت نفت هنوز موفق به بازگردان شرایط قبل جایگاههای سوخت نشده اند که قابل نقد است یا این شایعه صحت دارد که فروش بنزین آزاد به مذاق وزارت نفت و دولت خوش آمده و برایشان نفعی دارد که در بازگشت جایگاههای سوخت به روال قبل تعلل میکنند.
به گزارش مدارا، محمدجواد حق شناس، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و عضو سابق شورای شهر تهران با اشاره به حمله سایبری دشمن به جایگاههای سوخت به منظور ایجاد نارضایتی و اعتراض در مردم، گفت: موضوع هک شدن جایگاههای سوخت اتفاق مهمی است که ابعاد گسترده و مختلف اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و اقتصادی به همراه دارد. موضوعی که تبعاتش در سطح ملی و سراسری کشور قابل مشاهده است.
او ادامه داد: 4300 پمپ بنزین کشور با این حمله سایبری دچارمشکل شدند و خدمات رسانی به مردم با اختلالات جدی مواجه شد. اما برخلاف خواست و انتظار دشمن، مردم که زمینه قبلی و آمادگی مواجهه با چنین مشکلی را نداشتند، رفتار بسیار خوب و منطقی نسبت به موضوع نشان دادند که بسیار با ارزش و قابل تقدیر است.
حق شناس اضافه کرد: مردم در مواجهه با چنین مشکلی صبوری به خرج دادند و نیازخودشان را با وجود فشاری که از نظر اقتصادی به آنها آمد، از طریق بنزین آزاد تامین کردند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: واکنش مثبت مردم با موضوع، هدف گذاری دشمن برای ایجاد اختلال در روابط مردم با حاکمت از طریق بحران افرینی در تامین نیازهای اولیه جامعه را با شکست مواجه کرد.
این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، برخورد مردم با این مقوله را منطقی و بسیار مثبت ارزیابی کرد، اما عملکرد مسئولان مربوطه در رفع این مشکل را تا حدی غیرمسئولانه و قابل نقد دانست.
حق شناس تاکید کرد: رویکرد مقامات مسئول در این آزمون برخلاف مردم، عملکرد قابل قبولی نبود. اول اینکه شاهد چند صدایی مشهودی در این باره بودیم. دوم اینکه اطلاع رسانی دقیقی به مردم صورت نگرفت و دلیل این موضوع و آثار و تبعاتش برای آنها توضیح داده نشد. ضمن اینکه مردم متوجه نشدند چه کسی باید در این باره پاسخگو باشد.
او ادامه داد: مسئولان وزارت نفت نتوانستند پاسخ دقیقی دراین باره به مردم بدهند. از طرف دیگر سازمان پدافند غیرعامل با تاخیر جدی، اول تکذیب کرد بعد پذیرفت که حمله سایبری بوده و سیستم هک شده است، اما نتوانست در زمان مناسبی سیستم را به کار بیندازد.
عضو سابق شورای شهر تهران با انتقاد از تاخیر صورت گرفته، بیان کرد: یا حمله سایبری به قدری شدید بوده است که مسئولان فنی بعد از گذشته چند روز هنوز نتوانسته اند ایراد را اصلاح کنند و سیستم را به روال قبل برگردانند و نیازمند زمان بیشتری هستند.
یا اینکه بخشی از شایعات مطرح شده میتواند صحت داشته باشد که ادامه سوخت رسانی با قیمت آزاد ممکن است به دولت و وزارت نفت سود برساند؛ به همین دلیل اصلاح با تعلل انجام میشود.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: در هر دو صورت بازنده مقامات اجرایی و فنی وزارت نفت و دولتیها هستند. چه این وجه ماجرا درست باشد، چه آن وجه، نشان از کارکرد مثتی نیست و نتیجه این تداوم، ضرر به جیب و زندگی مردم خواهد بود.