یادداشت | مدیر بیادعا
حمید حسام در یادداشتی که برای انتشار در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار داده، به نقش محسن مؤمنی شریف، رئیس سابق حوزه هنری در اعتلای فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی پرداخته است.
خبرگزاری تسنیم، حمید حسام:
این یادداشت را به قصد ادای دین و بیان حق، مینویسم با قلم صدق و جوهر جان برای آقا محسن که بسی مؤمن است و بسیار شریف. و مینویسم به پاس صیقلی که در حوزه اندیشه به آینه هنر اسلامی زده است، طی یک دهه.
* آنان که تصویر تولد اندیشه و هنر را در کارگاه ذهنشان ثبت کردهاند، نیک میدانند که جغرافیای این ذوقکده از قیصر و سراج و سلحشور تا کمری و سرهنگی و سنگری چه میقات مبارکی آفریده و مدیریت در این سرسرای ادب و هنر، چه توش و توانی میطلبد. جایی که دیدهبان بصیر و محیط انقلاب - آقا - زوایا و خبایای آن را از آثار تا صاحبان آثار، دقیق میبیند و میداند.
*مؤمنی شریف از تبار "رجال صدقوا" است که همواره بر پیمان "ما عاهدوا الله علیه" ثابت مانده و این سرمایه بزرگ و عقبه گرانسنگ هرگز نگذاشته که در روزمرگی و روزمرگی بماند و یا در مسیر جادهها ی متکثر ذوقیات و هنرها و اندیشهها طریق روشن را گم کند و همواره انگشت هدایت او تابلوی "هنر متعهد به حقیقت" را نشان داده است.
*محسن مؤمنی شریف، در میان طیف نویسندگان، هنرمندان و اندیشهورزان، فرستادهای بود از جنس "رسولا من انفسهم".
به همین دلیل نقشه راه درست و دقیقی برای دلالت این طیف متنوع و تأثیرگذار داشت. اقدامات او در حوزه پژوهش، تاریخنگاری، گسترش نشر، بسترسازی در مسیرهای کمتر طی شده و شناسایی مقولههای بکر و دیده نشده و ارتباط با فرامرزها در رساندن پیام انقلاب، دفاع مقدس و مقاومت بخشهایی از یک دهه تلاش صادقانه و بیهیاهو بود.
*مردان بزرگ و تحولآفرین، در حصار کلمات نمیگنجند و کلمات تنها مدخلی برای ورود به باب اندیشه و عمل آنان است اما آنچه که از خیر و صلاح و سداد بر آنان گذشته است، به تمامی ثبت است و افشا میشود آن جا که "و ماتقدموا لانفسکم من خیر تجدوه عند الله".
گوارایش باد مزد هرآنچه که از پیش فرستاده است.
حمید حسام
1399/4/4
یادداشت | رئیس بود، اما ریاست پیشه او نبود یادداشت | آن نام بامسماانتهای پیام /