یاسوج
یاسوج
یاسوج - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: واکسیناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در این استان از امروز چهارشنبه آغاز شد.
دامنه اختلافات شورای شهر یاسوج و شهردار در مسئله بودجه به خبرگزاری های وابسته به ضدانقلاب همچون هرانا نیز رسیده و این خبرگزازی درتوییتی به مسائل و مشکلات زیرساختی همچون پیاده روهای شهر یاسوج پرداخت.
یاسوج - ایرنا - رییس پلیس آگاهی کهگیلویه و بویراحمد گفت: 2 سارق مغازه های شهرستان بویراحمد امروز چهارشنبه در شهر یاسوج مرکز این استان شناسایی و دستگیر شدند.
یاسوج - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تعداد شعبه های اخذ رأی در انتخابات 28 خردادماه امسال در این استان نسبت به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که دوم اسفندماه 1398 برگزار شد، 11 درصد افزایش یافته است.
یاسوج - ایرنا - مسؤول روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت: خداداد افشاریان رییس هیأت فوتبال این استان به عنوان رییس کمیته داوران فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران انتخاب و معرفی شد.
بارش باران در شهر یاسوج، طراوت و زیبایی خاصی به هوای پایتخت طبیعت بخشیده است.
اصفهان - ایرنا - مجموع بارشهای سال زراعی سمیرم واقع در جنوب استان اصفهان به گفته سرپرست اداره هواشناسی این شهرستان تا امروز چهارشنبه به 410 میلیمتر رسیده است.
در حالی که به نظر می رسید بازار مرغ به ثبات برسد و دیگر خبری از گرانفروشی و صفهای طولانی نباشد، اما گزارشهای رسیده حاکی از نابسامانی های ادامه دار بازار مرغ در استان کهگیلویه و بویراحمد است.
زنجان - ایرنا - کارشناس پیش بینی هوای اداره کل هواشناسی استان زنجان گفت: زنجان طی 24 ساعت گذشته با دمای 8 درجه سانتیگراد بالای صفر به عنوان چهارمین استان خنک کشور ثبت شد.
یاسوج - ایرنا - مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد گفت: پرداخت تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در دولت تدبیر و امید در این استان از نظر تعداد بیش از 4.5 و از نظر میزان تسهیلات پرداخت شده افزون بر 10 برابر رشد داشته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آیت الله سیدابراهیم رئیسی در ادامه سفر به استان کهگیلویه و بویر احمد، در حضور خبرنگاران از کارخانه قند یاسوج که در پی واگذاریهای غیر اصولی تعطیل شده بود، بازدید کرد و با چند نفر از نمایندگان کارگران این کارخانه که مدت پنج سال از تعطیلی آن میگذرد، گفتگو و دستور داد تا کارخانه قند یاسوج سریعا احیا شود.
تهران - ایرنا - سخنگوی سازمان اورژانس کشور از مرگ 9 نفر در حوادث جوی اخیر در شهرهای یاسوج، اردکان، گلباف و گرمسار خبر داد و گفت: این آمار مربوط به 13 لغایت 14 اردیبهشت تا ساعت 13:00 امروز سهشنبه و ناشی از سیل است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پس از حکم بر ابطال واگذاری کارخانه قند یاسوج با تلاشهای دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد و رفع تصرف از آن با حضور رئیس قوه قضاییه، اکنون اقدامات لازم برای رونق تولید در این کارخانه در حال انجام است. آنطور که حسن نگین تاجی رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با آخرین اقدامات قضایی کارخانه قند یاسوج گفته است، بیشترین جلسات و پیگیریها...
صبح زاگرس در راستای امیدآفرینی به جامعه هدف، تولید بستههای عکسنوشته خبر خوش که نشاندهنده توسعه و خدمات نظام جمهوری اسلامی به جامعه است را در دستور کار خود قرار داد.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور از فوت 9 نفر در حوادث جوی طی 24 ساعت گذشته خبر داد.
یاسوج نام پایتخت طبیعت را با خود یدک میکشد اما فقر فضای سبز از سر و رویش میبارد، حالا تنها خار و علفهای هرزی در بلوارها و میادین شهر جا خوش کردهاند.