جمعه 12 دی 1404

یمن

یمن

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، پیام محمدجواد ظریف طی پیامی در ایکس نوشت: ریاکاری غرب نه تنها شرم‌آور است، بلکه فوق‌العاده خطرناک نیز می‌باشد. دولت‌های غربی با حمایت و تشویق به نسل‌کشی اسرائیل در غزه و موافقت با تجاوزات اسرائیل علیه ایران، فلسطین، لبنان، سوریه، یمن و سایر کشورهای منطقه، به این جنایات دامن زده‌اند. ایران دارای حق ذاتی دفاع از خود در برابر حملات مکرر مسلحانه اسرائیل...

خبرگزاری مهر

معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: ایران حق ذاتی دفاع از خود در برابر حملات مکرر مسلحانه اسرائیل به خاک ایران و شهروندان آن را دارد.

وب‌گاه گسترش

رئیس شورای عالی سیاسی یمن با تبریک به مناسبت حملات موشکی تلافی جویانه و کوبنده ایران به رژیم صهیونیستی به آمریکا درباره ارتکاب هرگونه حماقت هشدار داد.

وب‌گاه خبر آنلاین

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عملیات مشب سپاه می‌تواند وعده صادق 2 تلقی شود، گفت: نتانیاهو باید بفهمد که با دم شیر نباید بازی کند و وقتی دست به چنین اقداماتی می‌زند سقوط و فروپاشی رژیم صهیونیستی را قطعی می‌کند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: جنبش مقاومت اسلامی حماس پاسخ موشکی گسترده ایران به جنایات دشمن صهیونیستی علیه فلسطین و لبنان را تبریک گفت.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مهدی المشاط رئیس شورای‌عالی سیاسی یمن گفت به آمریکا هشدار می‌دهیم که با آتش بازی نکند، زیرا جنایات رژیم صهیونیستی نمی‌توانست بدون پاسخ بماند.

وب‌گاه عصر ایران

«مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن از پاسخ موشکی ایران به جنایات رژیم صهیونیستی استقبال کرد و آن را عملیاتی مشروع در راستای دفاع از خود و ادب‌کردن رژیم جنایتکار صهیونیستی توصیف کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز سه‌شنبه اعلام کرد ارتش این کشور سه عملیات نظامی را در دریاهای سرخ و عرب (شمال اقیانوس هند) و اقیانوس هند اجرایی کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

محسن رضایی فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی خواستار اقدام شورای امنیت سازمان ملل برای توقف جنگ‌طلبی نتانیاهو شد.

وب‌گاه عصر ایران

نیروهای مسلح یمن: نیروهای مسلح یمن در اولین عملیات خود، نفتکش انگلیسی CORDELIA MOON را در دریای سرخ هدف قرار دادند.

خبرگزاری دانشجو

فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی خواستار اقدام شورای امنیت سازمان ملل برای توقف جنگ‌طلبی نتانیاهو شد.

خبرگزاری تسنیم

فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی خواستار اقدام شورای امنیت سازمان ملل برای توقف جنگ‌طلبی نتانیاهو شد.