یوتیوب
یوتیوب
سردبیر خبرگزاری ترند آذربایجان درباره اخبار جعلی و ضرورت مبارزه با آنها گفت: آژانس های عضو و کشورهای عضو OANA با امواج اطلاعات نادرست مواجه هستند.
گشت ارشاد یکی از نمونههای حکومتی کردن مساله حجاب است. به این صورت که از سمت مقابل یک پویش ضدحجاب با روکشِ مردمیبودن، تلاش میکند مردم را به سمت خود بکشاند و از سوی دیگر، ما با ساختهای حکومتی که ممکن است گاهی خشن هم شوند، به دنبال حجاب هستیم.
ایرنا نوشت:«سیدعلی مرندی» امنیت پژوه معتقد است: شیوه فیلترینگ بهگونهای بوده که اطلاعات خصوصی مردم خودمان را در اختیار فیلترشکنها قرار دادیم و سلبریتیها نیز در این فضا چنان رشد کردند که توانستند نسبت به گذشته، نقش بسیار گستردهتری در ناآرامیها بازی کنند.
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آستانه به جهت تلاش و اهتمام خانم غزیزه نورقالییوا، رئیس کتابخانه آکادمی ملی قزاقستان در بازگشایی «گوشه ایران» تقدیر کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه فضای مجازی در کشور ما ولنگار و بیحساب و کتاب است، گفت: قرار نیست شبکههای اجتماعی که فیلتر شده است، به صورت دائمی مسدود بماند.
تجارتنیوز نوشت: به نظر میرسد مسئولان تصمیم گرفتند با اجرای اینترنت طبقاتی، سطوح دسترسی مختلفی به هر یک از کاربران اینترنت بدهند. ماجرای اینترنت طبقاتی از کجا آغاز شد و میزان دسترسی هر کدام از افراد به اینترنت طبقاتی چگونه است؟
با این که نمیتوان تمام اینترنت را در گوگل خلاصه کرد؛ اما سالها پس از راهاندازی این کمپانی، به نظر میرسید انتقال اطلاعات در بستر اینترنت عملا در سلطه گوگل است!
گجتنیوز نوشت: با این که نمیتوان تمام اینترنت را در گوگل خلاصه کرد؛ اما سالها پس از راهاندازی این کمپانی، به نظر میرسید انتقال اطلاعات در بستر اینترنت عملا در سلطه گوگل است!
5 زن استرالیایی از هواپیمایی قطر به دلیل معاینه زنانه اجباری، از دولت و هواپیمایی قطر شکایت و درخواست غرامت کردند.
به گزاش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آقا مهدی را در چند برنامه فرهنگی دیده بودم و تسلطش بر مباحث فرهنگی و سیاسی برایم جالب بود. قرار گفتگو اگر چه بارها به دلایل مختلف به تأخیر افتاد اما بالاخره صبح یک روز تابستانی، در یکی از طبقات حوزه هنری توانستیم در فضایی آرام بنشینیم و دو ساعت گپ بزنیم. تمام تلاشمان این بود که از کلام آقا مهدی، به ویژگیهای پدر شهیدش پیببریم. او که تسلط خوبی بر...
روح الله مومن نسب از طراحان و طرفداران سرسخت فیلترینگ و محدودیت شبکه های اجتماعی که خود را دبیر تشکل انقلابی اسلامی در فضای مجازی نامیده می گوید:«برای رفتن به جنگ به نیروی متخصص نیاز است. چرا باید مردم عادی را به این فضا بفرستیم. در میدان جنگ باید بهترین ها به میدان بروند. یعنی اگر رفتی دراینستاگرام و پستی گذاشتی و صفحه ات را بستند یعنی درست رفتار کردی.»
گجت نیوز نوشت: تکنولوژی دیپ فیک - deepfake مبنای ساخت بسیاری ویدیوهای تقلبی از چهرههای سرشناس است که با هدف گمراه کردن اذهان عمومی منتشر میشوند. آیا باید از سرعت سرسامآور پیشرفت این فناوری ترسید؟
دو اقدامی که اشاره کردم نخست قانونمند و ضابطهمند شدن فضای مجازی بود و دوم تعریف و تعیین سطوح دسترسی به خاطر این بود که ما بتوانیم از ظرفیت اندیشمندان و نخبگانمان در عرصه جهاد تبیین به درستی بهرهمند شویم.
راستینه گفت: حتما آن فردی که تجارت بینالمللی انجام میدهد، نیاز دارد که سطح دسترسی مشخصی برای مبادلات تجاری در اختیارش قرار گیرد. همینطور استاد دانشگاهی که باید از ظرفیتهای کتابخانههای دیجیتال سراسر دنیا، پژوهشکدهها و وبگاههای آماری در دنیا استفاده کند، نمیتوانیم سطح دسترسیاش را محدود کنیم.
اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از احتمال خرید یک نرمافزار خارجی برای تامین نیاز مردم در صورت عدم توسعه و تقویت نرمافزارهای داخلی در زمان مقرر خبر داد.
ایلنا نوشت: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از احتمال خرید یک نرمافزار خارجی برای تامین نیاز مردم در صورت عدم توسعه و تقویت نرمافزارهای داخلی در زمان مقرر خبر داد.