یوتیوب
یوتیوب
در حوادث اخیر ایران، حتی گوگل نیز بیطرف نبود. این شرکت در اقدامی بیسابقه پیوند فیلترشکن خود را در صفحه اصلی موتور جستوجوی فارسی گوگل قرار داد تا دسترسی به محتوای خشونتطلبانه را تسهیل کند.
خبرورزشی نوشت: یک عمارت رها شده در نزدیکی فرودگاه جان لنون شهر لیورپول تبدیل به مزرعه کشت مواد مخدر شده و این عمارت متعلق به کسی نیست جز جرمین پنانت بازیکن پیشین تیمهای لیورپول و آرسنال.
جماعتی فرصتجویانه و شتابزده و از هول حلیم در دیگ افتاده، شرایط کنونی را خیالپردازانه و حقیقتپوشانه، با پاییز 57 و اواخر دوران شاهِ دستنشانده سکولارِ ملتستیز، مقایسه و تشبیه کردهاند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اخیرا در کنار حمایت وزرای خارجه انگلیس و فرانسه و آلمان از اغتشاش و ناآرامی در ایران، جوزپ بورل هم گفت در حال بررسی تحریمهای جدید علیه ایران هستیم. اما از همه جالبتر، مواضع مقامات آمریکایی بود. جو بایدن در این باره گفت: آمریکا هزینههای بیشتری را بر آن مقامهای ایران که مسئول خشونت علیه معترضان هستند، اعمال خواهد کرد. رژیم ایران، آزادیهای اساسی...
حمایت دولت آمریکا و برخی دولتهای اروپایی از آشوب و ناآرامی در ایران و ادعای حمایت از آزادی بیان و اعتراضات، یک هجو تمامعیار نسبت به واقعیتهای سیاه پنهان در ماهیت رژیمهای غربی است.
اقتصادنیوز: کیهان در مطلبی به محدودیتهای اعمال شده برای دونالد ترامپ پرداخت.
نسخهی جعلی مرورگر تور که ازلحاظ ظاهری تفاوتی با نسخهی اصلی ندارد، با هدف شناسایی کاربران در فضای آنلاین، دادههای حساسی نظیر ID شبکههای اجتماعی را جمعآوری میکند.
اقتصادنیوز: بازی کلش آف کلنز در ایران رفع فیلتر شد.
ریو فردیناند معتقد است که کاسمیرو نیازی به اثبات خودش ندارد و باید در ترکیب ثابت یونایتد باشد. او می گوید که با ستاره برزیلی در یونایتد به بدترین شکل رفتار می شود.
تحقیقات جدید نشان میدهد که چگونه وزارت دفاع آمریکا با استفاده از باتها و رباتها و ایجاد شخصیتهای جعلی در فضای مجازی، فضای فکری و روانی مردم ایران را دستکاری میکند.
در جهان تنها چند کشور وجود دارند که فیلترینگ شدید برای استفاده از اینترنت قرار دادهاند و همه آنها در قاره آسیا قرار دارند.
عصر ایران به نقل از تجارت نیوز نوشت: طبق گزاش وبسایت comparietech ایران در رتبه دوم محدودیتهای اینترنتی قرا دارد. در ایران استفاده از ویپیانها و میلیونها وبسایت محدود است. رسانههای اجتماعی نیز تحت محدودیتهای فزایندهای قرار دارند.
تنها کشوری که در آمریکای جنوبی رسانههای مستقل و اخبار را به شدت کنترل و سانسور میکند ونزوئلا است. تنها 4 کشور در جهان ویپیانها را به طور کامل ممنوع کردهاند آن هم چین، ایران، کره شمالی و عراق هستند.
طبق گزاش وبسایت comparietech ایران در رتبه دوم محدودیتهای اینترنتی قرا دارد.