یکهزار و 365 جلد سند مالکیت شهری و روستایی در ایلام صادر شد
![یکهزار و 365 جلد سند مالکیت شهری و روستایی در ایلام صادر شد](https://img9.irna.ir/d/r2/2021/04/21/4/164619482.jpg)
ایلام - ایرنا - مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام گفت: سال گذشته یکهزار و 365 جلد سند مالکیت با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک برای واحدهای شهری و روستایی استان صادر شد.
حبیب الله محبی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 387 روستای بالای 20 خانوار سکنه در استان وجود دارد که تاکنون سند مالکیت واحدهای مسکونی برای ساکنان 25 هزار و 867 روستا صادر شده است.
وی تاکید کرد: سال گذشته نیز 942 جلد سند روستایی هدف گذاری گذاری شد که امسال نیز این مهم دنبال خواهد شد.
مدیرکل بنیاد مسکن ایلام با اشاره به وضعیت صدور سند شهری در ایلام یادآور شد: سال گذشته 424 جلد سند شهری در استان صادر شد که با این احتساب تا کنون و در مجموع 2 هزار و 551 جلد سند شهری صادر شده است.
محبی با اشاره به وضعیت اجرای طرح هادی در استان در سال 99 گفت: سال گذشته طرح هادی در سطح 85 روستای استان با اعتبار 14 میلیارد و 800 میلیون تومان اجرا شد.
وی اضافه کرد: اعتبار اختصاص یافته از محل اعتبارات ملی، سیل و استانی برای اجرای روستاهای بالای 20 خانوار در سطح تمامی روستاهای استان پیش بینی شد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام بیان کرد: تهیه و بازنگری طرح هادی در سطح 73 روستای استان نیز در دستور کار قرار دارد که در صورت تخصیص اعتبار در سال جاری این تعداد افزایش خواهد یافت.
محبی اشاره به تهیه نقشه طرح هادی برای تمامی روستاهای بالای 20 خانوار استان تاکید کرد: از مجموع 607 روستای استان نزدیک به 384 روستای بالای 20 خانوار مشمول طرح هادی در این استان وجود دارد.
وی اضافه کرد: اعتبار اختصاص یافته برای اجرای طرح های هادی روستایی در سطح استان برای بازگشایی، برداشت موانع، زیرسازی، آسفالت، جدول گذاری، سنگ فرش، میدان سازی و همچنین فضای سبز این تعداد روستاهای استان هزینه شده است.
استان ایلام بر اساس آخرین سرشماری سال 95 بیش از 580 هزار نفر جم: عیت دارد که حدود 200 هزار نفر از این تعداد در مناطق روستایی زندگی می کنند.
*س_برچسبها_س*