دوشنبه 17 شهریور 1404

یک دقیقه سکوت در اولین مسابقه آسیایی / فلسطین خواهان شروع با تاخیر دیدار با ایران

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
یک دقیقه سکوت در اولین مسابقه آسیایی / فلسطین خواهان شروع با تاخیر دیدار با ایران

مسئولان فدراسیون فوتبال فلسطین خواهان شروع مسابقه با ایران با یک دقیقه تاخیر شده‌اند.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی ایران در اولین مسابقه خود در جام ملت‌های آسیا امشب از ساعت 21 به مصاف فلسطین خواهد رفت؛ در فاصله کوتاه تا این مسابقه مسئولان فلسطینی خواهان شروع بازی با یک دقیقه تاخیر و احترام به شهدای حوادث تروریستی غزه شده‌اند.

درخواست فدراسیون فلسطین به کنفدراسیون فوتبال آسیا و فدراسیون ایران ارسال شده و به احتمال فراوان این مساله رخ خواهد داد.

سکوت یک دقیقه‌ای قبل از مسابقه به احترام شهدای غزه در برخی مسابقات یوفا هم اتفاق افتاده و برخی انتقادها نیز نسبت به AFC و مسئولان برگزاری جام ملت‌های آسیا به وجود آمده که چرا این اقدام در بازی افتتاحیه میان قطر و لبنان صورت نگرفته است.

با این وجود احتمالا در نخستین بازی فلسطین در جام ملت‌های آسیا مقابل ایران شاهد یک دقیقه سکوت و شروع با تاخیر بازی خواهیم بود. به این ترتیب این بازی تنها مسابقه تورنمنت جام ملت‌ها خواهد بود که در آن به احترام شهدای غزه یک دقیقه سکوت در ورزشگاه قبل از شروع بازی جاری می‌شود.