جمعه 12 دی 1404

یک فروند پهپاد نیروهای ائتلاف بین المللی در عراق سقوط کرد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
یک فروند پهپاد نیروهای ائتلاف بین المللی در عراق سقوط کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری عراق (واع)، در بیانیه نیروهای ائتلاف آمده است که یک پهپاد متعلق به این نیروها امروز (شنبه) در حمایت مستقیم از عملیات نیروهای امنیتی عراق دچار نقص فنی شد و در جنوب کرکوک سقوط کرد.

نیروهای ائتلاف بین المللی به فرماندهی آمریکا در این بیانیه اضافه کرد که نیروهای امنیتی عراق به سرعت امنیت محل سقوط هواپیما را تامین و کارکنان خدماتی نیروهای ائتلاف منطقه انفجار را پاکسازی کردند.

بر اساس این گزارش، سقوط این پهپاد هیچ تلفات یا خسارتی به زیرساخت‌های غیرنظامی عراق وارد نکرده است.

نیروهای ائتلاف در این بیانیه ادعا کرد که پهپادهای نیروهای ائتلاف قابلیت‌های اطلاعاتی، نظارتی و شناسایی حیاتی را برای انجام عملیات جهت شکست داعش در سراسر منطقه در اختیار نیروهای امنیتی عراق قرار می‌دهند.

ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا از سال 2014 میلادی با هدف آنچه جنگ با داعش اعلام شده در عراق حضور دارد.

تحلیلگران سیاسی مسایل منطقه معتقدند که حضور نیروهای آمریکایی در عراق بیشتر به منظور کمک به تروریست‌های داعش در این کشور می‌باشد که در صورت به محاصره درآمدن سران این گروهک تروریستی توسط نیروهای عراقی، آن‌ها را نجات دهند، همانگونه که تاکنون بارها اقدام به این کار در شهرهایی همچون تکریت و الرمادی کردند.