یک کتاب صوتی با موضوع دفاع مقدس در یاسوج رونمایی شد
یاسوج - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک کتاب صوتی با موضوع دفاع مقدس به نام «از قصردشت تا قصرشیرین» امروز چهارشنبه و در آیینی در شهر یاسوج مرکز این استان رونمایی شد.
محمدعلی پیرسبزی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: جمعی از مسؤولان اجرایی، نویسندگان و هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد در آیین رونمایی از این کتاب صوتی حضور داشتند.
وی افزود: این کتاب صوتی روایتگری و تاریخ شفاهی سرهنگ عزیزقلی نیک پور از رزمندگان کهگیلویه و بویراحمد در دوران هشت سال دفاع مقدس و با گویندگی الناز بهروزی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: کتاب صوتی «از قصردشت تا قصرشیرین» با حمایت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس این استان چاپ شده است.
پیرسبزی عنوان کرد: این کتاب صوتی در 384 صفحه و با شمارگان یک هزار و 100 نسخه به بازار نشر عرضه شده است.
وی ابراز داشت: شهدا و رزمندگان کهگیلویه و بویراحمد در دوران دفاع مقدس رشادت ها و مجاهدت های مثال زدنی از خود نشان دادند.
پیرسبزی گفت: کهگیلویه و بویراحمد به دلیل ثبت و ضبط نشدن کامل و دقیق این رشادت ها و مجاهدت ها هم اینک به لحاظ اسناد، مدارک و مستندات دوران دفاع مقدس دچار کمبود و مشکل است.
وی اظهار داشت: بمنظور مستندسازی نقش و جایگاه شهدا و رزمندگان کهگیلویه و بویراحمد در دوران دفاع مقدس باید استفاده بهینه تری از سرمایه های انسانی موجود شود.
کهگیلویه و بویراحمد در دوران هشت سال دفاع مقدس یک هزار و 880 شهید، 316 آزاده و افزون بر 9 هزار جانباز تقدیم نظام و انقلاب کرده است.
*س_برچسبها_س*