10 هزار کودک در بروجرد غربالگری بینایی شدند

بروجرد - ایرنا - رییس بهزیستی بروجرد گفت: از ابتدای امسال تاکنون 10 هزار کودک سه تا 6 سال در طرح غربالگری بینایی مورد سنجش بینایی قرار گرفتند.
کرم رضا پیردایه روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بهترین زمان تشخیص تنبلی چشم سنین بین سه تا 6 سال است که اگر در این زمان تشخیص داده شود به راحتی قابل درمان هستند.
رئیس اداره بهزیستی بروجرد یادآورشد: چنانچه تنبلی چشم در این زمان مورد درمان قرار نگیرد به مرور زمان منجر به بروز مشکلاتی دربینایی کودک می شود، و می تواند منجربه کم بینایی و در صورت پیشرفت منجر به نابینایی در کودک شود.
پیردایه گفت: علاوه بر این از ابتدای امسال تا کنون، در طرح غربالگری شنوایی نیز تعداد سه هزار نوزاد مورد سنجش بینایی قرار گرفتند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان بروجرد یادآور شد: طی 9 ماهه امسال در بخش مشاوره ژنتیک 380 زوج از مشاوره های تخصصی ژنتیک بهره مند شدند و در بخش آموزش پیشگیری از معلولیت ها نیز تعداد سه هزار دانش آموز پایه دهم و یازدهم آموزش دیدند.
وی گفت: در بخش پیشگیری از آسیب های اجتماعی نیز 480 نفر در خصوص پیشگیری از آسیب ها مورد آموزش قرار گرفتند.
*س_برچسبها_س*