دوشنبه 6 اسفند 1403

100 درصد سهمیه میوه نوروزی چهارمحال و بختیاری فروخته شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
100 درصد سهمیه میوه نوروزی چهارمحال و بختیاری فروخته شد

شهرکرد - ایرنا - معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به میزان توزیع میوه نوروزی گفت: 100 درصد سهمیه میوه شب عید این استان به فروش رسید.

جهانبخش مرادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: برای تنظیم میوه بازار شب عید در چهارمحال و بختیاری 550 تن میوه شامل 350 تن پرتقال و 200 تن سیب درختی خریداری و به طور کامل فروخته شد.

وی افزود: در چهارمحال و بختیاری میوه‌های تنظیم بازار شب عید شامل پرتقال و سیب درختی در انبارهای آن، به‌علت عرضه به‌موقع در شبکه، فاسد و خراب نشد.

مرادی تصریح کرد: براساس مصوبه کمیته راهبری میوه چهارمحال و بختیاری قیمت پرتقال شمال 113 هزار ریال به‌ازای هر کیلوگرم و قیمت سیب زرد درختی 102 هزار ریال به‌ازای هر کیلوگرم تعیین شده بود.

وی یادآور شد: در روزهای اخیر به‌علت جلوگیری از فساد و خرابی میوه‌های نوروزی باقی‌مانده در انبارهای چهارمحال و بختیاری، پرتقال با قیمت 103 هزار ریال به‌ازای هر کیلوگرم و سیب درختی با قیمت 90 هزار ریال به‌ازای هر کیلوگرم به فروش رسید.

به گزارش ایرنا، برای تنظیم میوه بازار شب عید در چهارمحال و بختیاری 550 تن میوه شامل 350 تن پرتقال و 200 تن سیب درختی خریداری و با پنج تا 10 درصد ارزان‌تر از قیمت بازار در 58 غرفه بین مردم استان توزیع شد.

چهارمحال و بختیاری 10 شهرستان با 979 هزار نفر جمعیت دارد.

*س_برچسب‌ها_س*