11 هزار و 356 نفر در کهگیلویه و بویراحمد به کرونا مبتلا شدند
یاسوج - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجموع افراد مبتلا به کرونا در استان به 11 هزار و 356 نفر رسیده که 20 درصد از این تعداد تاکنون بستری شده اند.
پرویز یزدان پناه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شمار جانباختگان کرونایی استان به 180نفر رسیده است.
وی افزود: از این تعداد 103 نفر مرد و 77 نفر زن بوده و 159 مورد از آن ها دارای بیماری زمینه ای و 21 نفر فاقد بیماری زمینه ای بوده اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: 2 بخش عفونی و نورولوژی در بیمارستان شهید بهشتی تخیلیه شده و برای مواقع بحران به این بیماران اختصاص می یابد.
وی تاکید کرد: هم اینک 314 بیمار مشکوک و قطعی کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد 140 بیمار کرونایی قطعی و 21 بیمار در بخش های ویژه تحت درمان هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکیکهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: تاکنون 39 هزار تست کرونا در استان از افراد مشکوک گرفته شده است.
وی عنوان کرد: از مجموع مبتلایان به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد 9 هزار و 500 نفر بهبود یافته گزارش شده است.
یزدان پناه بیان کرد: روند افزایشی بیماران مثبت در شهرستان دنا و بویراحمد در طی دو هفته گذشته قابل توجه بوده که باید مردم این شهرستان دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: وضعیت کنونی نتیجه رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی در نیمه دوم مرداد و شهریور توسط افراد جامعه است.
وی با اشاره به پایان رسیدن ماه های محرم و صفر و شروع ماه ربیع الاول از مردم استان خواست که یا مراسمات عروسی و درورهمی ها را به تعویق بیاندازند.
یزدان پناه افزود: الگوی مبتلا شدن به کرونا خانوادگی شده و سن مرگ و میر در اثر کرونا به میانسالی کاهش پیدا کرده است.
*س_برچسبها_س*