پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

12 قربانگاه در خراسان شمالی برای کمک به نیازمندان دایر می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
12 قربانگاه در خراسان شمالی برای کمک به نیازمندان دایر می‌شود

بجنورد - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی از برپایی 12 قربانگاه برای ذبح بهداشتی و توزیع مناسب گوشت قربانی بین نیازمندان استان در آستانه عید قربان خبر داد.

مجید الهی راد روز چهارشنبه با اشاره به اینکه قربانگاه ها در تمام شهرستان‌های استان برای ذبح و توزیع بین نیازمندان دایر می‌شود، اظهار داشت: برای جمع‌آوری نذورات و گوشت قربانی مردم نیکوکار در روز عید، تمامی دفاتر کمیته امداد و 90 مرکز نیکوکاری پذیرای کمک‌های مردمی است.

وی افزود: همانند سال‌های گذشته این نهاد امسال با همکاری مراکز نیکوکاری، هیات امنای مساجد و معتمدان محلات، نذورات هم استانی‌های نیکوکار را در روز عید قربان جمع‌آوری و در همان روز بین نیازمندان توزیع می‌کند.

الهی راد با تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در تمامی قربانگاه‌ها، تصریح کرد: بر تمامی قربانگاه‌های کمیته امداد، ناظران دامپزشکی استان نظارت می کنند و تمامی دام های اهدایی نیکوکاران، به کشتارگاه انتقال و ذبح شرعی و بهداشتی در آن محل انجام می شود.

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی بابیان اینکه در گذشته حدود 600 دام برای نیازمندان ذبح شد و بیش از 12 هزار و 500 خانوار نیازمند از گوشت‌های قربانی بهره‌مند شدند، افزود: کمک‌ها و نذورات اهدایی مردم با اولویت خانواده‌های دارای یتیم، زنان سرپرست خانوار، سالمندان و بیماران نیازمند توزیع می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: خانواده‌های نیازمند توسط تمامی ادارات کمیته امداد استان شناسایی و اولویت‌بندی شده است.

وی با اشاره به روش‌های نوین پرداخت نذورات عید قربان خاطرنشان کرد: مردم نیکوکار می‌توانند از طریق کد دستوری #058*8877*و شماره کارت 6037997950030610 و همچنین مراجعه به سایت امداد به نشانی www.emdad.ir کمک‌های خود را در هفته جاری و روز عید سعید قربان به دست نیازمندان برسانند.

بیش از 59 هزار و 237 خانوار با جمعیتی حدود 120 هزار نفر در استان 863 هزار نفری خراسان شمالی زیر پوشش خدمات حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.

این استان 863 هزار نفر جمعیت دارد.

*س_برچسب‌ها_س*