پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

120 تن نمک در سطح خیابان های بجنورد پاشیده شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
120 تن نمک در سطح خیابان های بجنورد پاشیده شد

بجنورد - ایرنا - معاون خدمات شهری شهرداری بجنورد گفت: بیش از 120 تن نمک پس از بارش برف جمعه‌شب برای پاکسازی و بازگشایی خیابان ها و معابر اصلی سطح شهر استفاده شد.

محمد خاکشور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با آغاز شروع بارش برف از ساعت 19 شب گذشته، شهرداری بجنورد با تمامی امکانات و نیروها برای پاکسازی خیابان های شهر برای تردد راحت تر خودروها وارد عمل شد.

وی افزود: بر این اساس حدود 13 دستگاه کامیون، یک دستگاه گریدر، دو دستگاه کامیون نمک پاش مکانیزه، یک دستگاه لودر، یک دستگاه بیل مکانیکی و تمام نیروهای خدمات شهری شروع به نمک پاشی خیابان های سطح شهر تا ساعت 7 صبح امروز کردند.

خاکشور خاطرنشان کرد: نمک و شن پاشی در برخی از خیابان های فرعی شهر بجنورد همچنان ادامه دارد.

وی یادآور شد: این در حالی است که برخی مکان های حساس و پرتردد از قبیل پل 19 مهر، تقاطع سه راه بیمارستان امام علی (ع)، خیابان دانشگاه و بلوار ولایت بیش از سه بار تا صبح امروز نمک پاشی شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری بجنورد یادآور شد: با اقدامات صورت گرفته در حال حاضر مشکل خاصی در سطح شهر نداریم و تردد در شهر به راحتی در حال انجام است.

شهر بجنورد 220 هزار نفر جمعیت دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*