120 عدد قطعات دستگاه ارز دیجیتال در طبس کشف شد

بیرجند - ایرنا - فرمانده انتظامی شهرستان طبس از کشف 120 عدد قطعات دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمود علیپور گفت: ماموران ایستگاه بازرسی دیهوک شهرستان طبس هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک سواری پژو پارس مشکوک شدند و خودرو را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.
وی افزود: ماموران با هماهنگی مقام قضایی خودرو را متوقف و بازرسی کردند که در بازرسی از خودرو 120 عدد قطعات استخراج ارز دیجیتال (ماینر) را که به طرز ماهرانهای جاساز شده بود، کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان طبس بیان کرد: کارشناسان ارزش قطعات قاچاق کشف شده را بالغ بر 950 میلیون ریال برآورد کردند که در این رابطه خودرو توقیف و راننده آن دستگیر شد.
وی گفت: دستگیری مجرمان و برخورد با هنجارشکنان و مخلان اقتصادی همواره در دستور کار پلیس قرار دارد و از مردم هم درخواست داریم برای کمک به اقتصاد کشور، آرامش به ویژه امنیت جامعه در صورت اطلاع از این گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره 110 به پلیس اطلاع دهند.
استان خراسان جنوبی 11 شهرستان دارد و طبس در 270 کیلومتری غرب بیرجند است.
*س_برچسبها_س*