یک‌شنبه 30 شهریور 1404

198 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی پارسال در نیکشهر پرداخت شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
198 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی پارسال در نیکشهر پرداخت شد

چابهار - ایرنا - معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری نیکشهر در جنوب سیستان وبلوچستان گفت: 198 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری پارسال به 525 طرح در این شهرستان پرداخت شده است.

بشیراحمد رئیسی زاده روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به نامگذاری امسال به نام «جهش تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب و حمایت‌های دولت در زمینه اشتغال، همه دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در راستای کارسازی و روان سازی پرداخت تسهیلات گام برداشته و پیگیر موانع و مشکلات طرح‌ها ایجادی باشند.

وی افزود: حمایت از مجریان طرح‌های تولیدی، پایه و اساس رسیدن به توسعه پایدار منطقه خواهد بود و با توجه به اینکه حدود 80 درصد جمعیت نیکشهر روستاییان و عشایر هستند برنامه‌ریزی درست، اشتغال پایدار و قابل اتکا در مناطق روستایی زمینه ماندگاری مردم را در محل زندگی فراهم می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری نیکشهر با اشاره به اینکه نشست‌های تخصصی کارگروه اشتغال در این شهرستان مرتب برگزار و تصمیمات لازم برای تحقق شعار محوری سال گرفته می شود، خاطرنشان کرد: با در نظر داشتن ظرفیت‌های منطقه، نگاه آمایشی، مقتضیات شهرستان و استان راه برون رفت از رکود اقتصادی و رفع محرومیت ایجاد اشتغال پایدار و افزایش تولید ملی است.

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌های مهم دولت تدبیر و امید در برنامه ششم توسعه ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی بوده که به همین منظور پنج محور، طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی، طرح معافیت بیمه سهم کارفرما، طرح یارانه دستمزد، طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی و طرح تامین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی ذیل سیاست‌های مداخلاتی فعال و خرد بازار کار تصویب و به استان‌ها ابلاغ شده است.

رئیسی زاده تصریح کرد: با توجه به ابلاغ مرحله پنجم تسهیلات قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری که آخرین مرحله این تسهیلات است باید منابع درجهت طرح‌های با اشتغالزایی بالا و در راستای تکمیل زنجیره ارزش، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و طرح‌های دارای مزیت نسبی و رقابت هزینه شود.

وی با اشاره به اینکه با راه‌اندازی سامانه رصد اشتغال کشور از ابتدای سالجاری، میزان اشتغال دستگاه‌های متولی رصد و ارزیابی می‌شود، گفت: دستگاه اجرایی در اجرای برنامه‌های اشتغالزایی بنیاد برکت در 34روستای پیشنهادی شهرستان نیکشهر همکاری کنند.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار نیکشهر اظهارداشت: با توجه به ظرفیت شهرستان خواستار طرح‌های فرآوری و بسته بندی عسل وخرما، توسعه تکمیل زنجیره‌های تولید، صنعت طیور، تولید محصولات صنایع دستی، ایجاد صنایع تبدیلی در شهرک صنعتی، فرآوری و سرمایه‌گذاری بخش معدن، دامداری دامپروری، تولید گیاهان دارویی و طرح‌های گردشگری شد.

نیکشهر از شمال به شهرستانهای ایرانشهر و دلگان، از شرق به شهرستانهای قصرقند و سرباز، از جنوب به کنارک و چابهار، ازغرب به فنوج و استان هرمزگان محدود است.

شهرستان نیکشهر با 395 روستا، چهار بخش بنت، لاشار، آهوران و مرکزی با 150 هزار نفر جمعیت با 40 هزار خانوار در فاصله 510 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*