2 قایقران گیلانی به همراه تیم سه نفره ایران در مسابقات جهانی حضور یافتند
رشت - ایرنا - مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان گفت:2 قایقران گیلانی به همراه تیم ملی روئینگ ایران در رقابتهای جهانی حضور یافتند.
جهانبخش آرمان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از سوی فدراسیون قایقرانی نفرات اعزامی تیم ملی به رقابتهای جهانی رشته روئینگ اعلام شد که نازنین ملایی و امیرحسین محمدپور از گیلان نیز به مسابقات اعزام شدند.
وی افزود: تیم ملی قایقرانی روئینگ ایران با سه ورزشکار راهی رقابتهای جهانی در جمهوری چک شد که خوشبختانه 2 قایقران از گیلان هستند که امیدواریم نفرات اعزامی به مسابقات جهانی، نتایج ارزندهای را کسب کنند.
وی ادامه داد: رقابتهای قایقرانی رشته روئینگ قهرمانی جهان از 27 شهریورماه جاری به مدت یک هفته با حضور زبدهترین ورزشکاران این رشته از سراسر جهان در شهر راچیچ کشور جمهوری چک برگزار میشود.
وی بیان کرد: نازنین ملایی ورزشکار ارزنده و شایسته استان گیلان که در رقابتهای المپیک توکیو نیز حضور داشت در رقابتهای جهانی در رشته روئینگ تکنفره سبکوزن بانوان حضور خواهد یافت و امیرحسین محمدپور دیگر ورزشکار پرتوان و جوان استان گیلان نیز، در روئینگ سبکوزن مردان شرکت میکند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان خاطرنشان کرد: خوشبختانه گیلان قطب برتر کشور در رشته قایقرانی به خصوص در رشته روئینگ است که همواره ورزشکاران و مربیان این استان حضور موثر و پررنگی در تیمهای ملی قایقرانی دارند که هماینک نیز از سه ملی پوش رشته روئینگ حاضر در رقابتهای جهانی، 2 پاروزن از استان گیلان هستند.
نازنین ملایی قایقران گیلانی در رشته روئینگ فعالیت دارد، این قایقران برجسته استان گیلان تاکنون مدال ها و عناوین قهرمانی زیادی را در مسابقات کشوری و آسیایی کسب کرده که می توان به کسب مدال طلا در مسابقات کاپ آسیا و همچنین 2 مدال نقره و برنز بازی های آسیایی اشاره کرد.
این قایقران ملی پوش گیلانی در المپیک توکیو نیز موفق ظاهر شد و سرانجام با کسب رتبه یازدهم، بهترین نتیجه قایقرانان ایرانی را در طول رقابت های المپیک به نام خود ثبت کرد.
امیرحسین محمدپور دیگر ورزشکار جوان و ملی پوش گیلانی نیز تاکنون مقامها و مدالهای کشوری و بینالمللی را در رشته قایقرانی رشته روئینگ کسب کرده است.
روئینگ یک رشته ورزشی است که در آن ورزشکاران بر روی یک قایق با استفاده از پارو در رودخانه، دریاچه یا دریا به رقابت میپردازند. قایقهای روئینگ دراز و باریک و دو سوی آنها نیمه مدور است. قایقرانان رو به عقب در قایق نشسته و با استفاده از دو پارو که با گیره به قایق چسبیده است، قایق خود را به سمت جلو هدایت میکنند.