2 پروژه ورزشی در دیر آماده بهرهبرداری است
بوشهر - ایرنا - رئیس ورزش و جوانان شهرستان دیر گفت: همزمان با هفته دولت امسال 2 پروژه ورزشی شامل خوابگاه ورزشی و زمین چمن مصنوعی روستای کناری (CONARE) در این شهرستان آماده بهرهبرداری است.
مجید احمدی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران شهرستان دیر افزود: خوابگاه ورزشی شهرستان دیر با ظرفیت 60 نفر و هفت میلیارد ریال اعتبار و زمین چمن مصنوعی روستای کناری (conare) با اعتبار چهار میلیارد ریال احداث و آماده بهرهبرداری است.
وی با اشاره به استخر سرپوشیده نیمه کاره شهرستان دیر اضافه کرد: بهرهبرداری از این پروژه نیازمند 120 میلیارد ریال اعتبار است که با توجه به وجود استعدادهای بالقوه جوانان این شهرستان در بخش شنا بهرهبرداری از این پروژه ورزشی ضروری است.
احمدی اضافه کرد: استخر شنا شهرستان دیر 19 میلیارد ریال تسهیلات دارد و بخش خصوصی میتواند برای راهاندازی آن اقدام کند.
وی ادامه داد: استعدادهای بالقوه فراوانی در زمینه ورزش شنا در شهرستان دیر در بین نوجوانان و جوانان وجود دارد که برای پرداختن به این رشته ورزشی به ناچار به شهرستان همجوار می روند که برای آنان هزینه بردار است.
وی گفت: این شهرستان به احداث یک استادیوم ورزشی شماره 2 نیازدارد و نقشه کامل و استاندارد آن در پنج هکتار در کنار ساحل دریا طراحی شده و در زمان حاضر برای دیوارکشی آن اعتبار نیاز است.
رئیس اداره ورزش و جوانان دیر یادآور شد: سال گذشته زمین چمن شماره یک این شهرستان با 16 میلیارد ریال اعتبار مورد بهره برداری قرار گرفت و برای برطرف کردن مشکل روشنایی آن نیز امسال 14 میلیارد ریال اعتبار در کمیته برنامه ریزی شهرستان به تصویب رسید.
داور لیگ برتر شهرستان دیر گفت: درزمان حاضر جلیل شعرانی و علی ابراهیمی از داوران این شهرستان در لیگ برتر کشور داوری می کنند.
علی ابراهیمی افزود: رضا درویشی نسب، علیرضا شعرانی، محمد فولادی لقب، غلام محمدی و انجمروز در لیگ های یک تا سه کشور داوری می کنند.
وی گفت: داوری در بازی عشق و علاقه و برای شهرستان و مردم یک افتخار به شمار میرود.
در ادامه این آئین با لوح سپاس از خبرنگاران شهرستان دیر تجلیل شد و به رسم یادبود لوح سپاس و لباس داوری به عباس بحرانی خبرنگار پیشکسوت ایرنا اهدا شد.
*س_برچسبها_س*