پنج‌شنبه 2 مهر 1405

20 مسیر پرتردد در سبزوار مسدود شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
20 مسیر پرتردد در سبزوار مسدود شد

سبزوار - ایرنا - رییس سازمان مدیریت مهندسی شبکه حمل و نقل ترافیک شهری شهرداری سبزوار گفت: با توجه به اعلام وضعیت سیاه کرونایی، 20 مسیر ورودی پرتردد این شهرستان مسدود شد.

فواد سحابی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مکان‌ها شامل ورودی‌های هسته مرکزی و آرامستان‌های سبزوار است که با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی مسدود شده است. وی ادامه داد: محدودیت رفت و آمد و تردد خودروها بر مبنای مصوبات ستاد مقابله با کرونا در شهرستان سبزوار و به منظور ممانعت از ورود خودروهای غیربومی به داخل شهر و همچنین ورود خودروهای بومی به هسته مرکزی و پرتردد شهر انجام شده است. رییس سازمان مدیریت مهندسی شبکه حمل و نقل ترافیک شهری شهرداری سبزوار گفت: طبق مصوبه ستاد شهرستانی مقابله با کرونا این محدودیت‌ها مدت یک هفته ادامه دارد. وی افزود: شهروندان برای حفظ سلامتی خود و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در منزل بمانند و سفر و رفت و آمدهای غیرضروری را به زمان دیگری موکول کنند.

با توجه به استمرار وضعیت بحرانی این شهرستان از نظر شیوع کرونا بر اساس مصوبات ستاد مقابله با کرونا فعالیت مدارس، دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و فعالیت ناوگان درون شهری سبزوار مدت یک هفته تعطیل شده و برگزاری هرگونه اجتماع، همایش، مراسم عزاداری و عروسی ممنوع است.

سبزوار در 230 کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون 646 هزار و 164 نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 419 بیمار مبتلا به کووید 19 در 24 ساعت گذشته، شمار جانباختگان این بیماری در کشور به 36 هزار و 579 نفر رسیده است. همچنین تاکنون 500 هزار و 400 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*