جمعه 19 بهمن 1403

20 پروژه گردشگری در خراسان جنوبی افتتاح می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
20 پروژه گردشگری در خراسان جنوبی افتتاح می‌شود

بیرجند - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی گفت: 20 پروژه گردشگری همزمان با هفته گردشگری در استان خراسان جنوبی افتتاح می‌شود.

حسن رمضانی روز شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: هر سال با آغاز هفته گردشگری که مصادف با 27 سپتامبر است، برنامه‌ریزی لازم برای بهره‌برداری از پروژه‌های قابل افتتاح گردشگری در استان صورت می گیرد.

وی بیان کرد: از ششم مهرماه مصادف با آغاز هفته گردشگری در شهرستان‌های بیرجند، طبس، قاینات، فردوس، سرایان، نهبندان، درمیان، سربیشه و خوسف هفت پروژه برق‌رسانی و تامین روشنایی، هفت واحد اقامتگاه بوم‌گردی، 2 واحد دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری، 2 واحد سفره‌خانه سنتی، یک واحد رستوران مجتمع بین راهی، کلنگ‌زنی سایت گردشگری و افتتاح 2 کارگاه صنایع دستی را شاهد خواهیم بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی گفت: بیش از 190 واحد تاسیسات گردشگری در استان به بهره‌برداری رسیده و بیش از 60 واحد از این تعداد مربوط به اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان است.

تاسیس انجمن حرفه‌ای رستوران‌های بین راهی و سفره‌خانه‌های سنتی خراسان جنوبی

معاون گردشگری، سرمایه‌گذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هم از تاسیس انجمن حرفه‌ای رستوران‌های بین راهی و سفره‌خانه‌های سنتی خراسان جنوبی در آستانه هفته گردشگری خبر داد.

مرتضی عربی افزود: در راستای اجرای ماده 25 آیین‌نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه‌بندی، نام‌گذاری و نظارت بر فعالیت تاسیسات گردشگری با توجه به جلسات برگزار شده قبلی، انجمن حرفه‌ای رستوران‌های بین راهی و سفره‌خانه‌های سنتی در خراسان جنوبی تاسیس شد.

وی گفت: این انجمن با هدف کمک به توسعه گردشگری استان و بهبود کیفیت ارائه خدمات گردشگری و بسترسازی به منظور استفاده از ظرفیت فعالان بخش غیر دولتی در توسعه سند گردشگری استان تاسیس شده است.

عربی اظهار داشت: پس از رای‌گیری اعضا، علیرضا ادیبیان به عنوان اولین رییس این انجمن در استان انتخاب شد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*