دوشنبه 27 مرداد 1404

210 هزار نفر دارنده سهام عدالت خراسان شمالی در سجام ثبت‌نام کردند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
210 هزار نفر دارنده سهام عدالت خراسان شمالی در سجام ثبت‌نام کردند

بجنورد - ایرنا - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان شمالی گفت: تاکنون 210 هزار نفر سهامدار شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت در سجام (سامانه جامع اطلاعات مشتریان) ثبت‌نام کرده‌اند این در حالی است که 731 هزار نفر دارای سهام عدالت در استان هستند.

مجید درخشانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که تقریبا در تمامی استان ها انتخابات هیات مدیره سهام عدالت برگزار نشده است اظهار داشت: در برخی استانها فقط سه درصد دارندگان سهام شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت در سامانه سجام ثبت نام کرده اند و بالاترین رقم ثبت نام استان ها در کشور 34درصد است و وضعیت استان ما در این مورد نسبت به دیگر استان ها بهتر است.

سامانه جامع اطلاعات مشتریان یا همان سامانه سجام (sejam) یک برنامه یکپارچه به منظور ثبت و نگهداری اطلاعات تمام سرمایه گذاران و فعالان بازار سرمایه متشکل از بورس و فرابورس است.

این سامانه در سال 1397 توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار ایجاد شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان شمالی از همه افرادی که شیوه غیرمستقیم را برای مدیریت سهام عدالت خود انتخاب کرده اند درخواست کرد حتما برای انتخاب افراد توانمند به عنوان هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان پای کار بیایند.

درخشانی با بیان این که نماد «وزخراش» نماد شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت خراسان شمالی در بورس است خاطرنشان کرد: دومین شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت استانی که وارد بورس شد خراسان شمالی بود.

وی افزود: این شرکت با نماد 100 وارد بورس شد و هم اکنون نیز با وجود ریزش بورس نماد این شرکت 133 است.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی در مورد وضعیت بازار بورس و سرمایه گذاری های مردم اظهار داشت: همیشه تاکید بر این داریم که مردم اگر پول اضافه دارند وارد بورس شوند و سرمایه گذاری کنند و هم اکنون نیز مجموعه هایی قوی در بازار سرمایه فعالیت می کنند که سهم آن ها رو به رشد است.

وی از مردم خواست تا هنگام ورود به بازار سرمایه از کارشناسان مشاوره بگیرند و افزود: بورس به متغییرهای غیراقتصادی وابسته است که روند آن قابل پیش بینی نیست و داشتن اطلاعات و سواد برای ورود به بازار بورس لازم است.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که از قبل وارد بورس شده اند هنوز هم در سود هستند و بیشتر افرادی متضرر شدند که پس از خرداد ماه امسال وارد بازار سرمایه شدند.

جمعیت خراسان شمالی 863 هزار نفر است.

شهریور ماه امسال سرمایه شرکت سهام عدالت خراسان شمالی شش هزار و 900 میلیارد تومان بود و 73درصد از دارندگان سهام عدالت در این استان عضو شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت هستند.

*س_برچسب‌ها_س*