پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

28 مرکز خرید تضمینی محصولات استراتژیک در قزوین پیش بینی شده است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
28 مرکز خرید تضمینی محصولات استراتژیک در قزوین پیش بینی شده است

قزوین - ایرنا - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: 28 مرکز خرید تضمینی محصولات استراتژیک کشاورزی شامل گندم و کلزا برای سال جاری در قزوین پیش بینی و جانمایی شده است.

مجید اسماعیلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مراکز شامل 23 مرکز خرید تضمینی گندم و پنج مرکز خرید تضمینی کلزا است.

وی اظهار داشت: کار خرید تضمینی گندم و کلزا از کشاورزان استان قزوین از نیمه خرداد ماه آغاز و تا اواخر شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

این مسوول با بیان اینکه دولت همه ساله اقدام به خرید تضمینی محصول گندم می کند، یادآور شد: دولت با هدف حمایت از گندم کاران و در راستای حفظ امنیت غذایی قیمت گندم خرید تضمینی را برای سال جاری به پنج هزار تومان افزایش داده است.

اسماعیلی همچنین اظهار داشت: تا قبل از این پیش بینی می شد بیش از 300 هزار تن گندم سال جاری از مزارع استان برداشت شود اما کاهش شدید بارندگی ها این مساله را تحت شعاع قرار داده و به طور حتم با کاهش تولید روبرو خواهیم شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: میزان نهایی خرید تضمینی گندم در استان هنوز تعیین نشده است.

این مسوول همچنین به برنامه دولت برای خرید تضمینی دانه های روغنی از کشاورزان اشاره کرد و در پایان اظهار داشت: پیش بینی می کنیم امسال همچنین بیش از هشت هزار تن کلزا در استان قزوین تولید شود که آمادگی لازم برای خرید تضمینی همه این مقدار محصول وجود دارد.

سال زراعی جاری حدود 48 هزار و 850 هکتار از مزارع استان قزوین زیر کشت گندم آبی و 111 هزار و 560 هکتار از مزارع نیز به زیر کشت گندم دیم رفته است که به ترتیب نسبت به برنامه ابلاغی 101 و 106 درصد تحقق داشته است.

امسال همچنین پنج هزار و 484 هکتار از مزارع استان قزوین به کشت کلزا اختصاص پیدا کرده است.

*س_برچسب‌ها_س*