جمعه 10 اسفند 1403

30 تیم بر نحوه برگزاری آیین‌های عزاداری محرم در چهارمحال و بختیاری نظارت دارند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
30 تیم بر نحوه برگزاری آیین‌های عزاداری محرم در چهارمحال و بختیاری نظارت دارند

شهرکرد - ایرنا - رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با اشاره به ایام سوگواری سید و سالار شهیدان گفت: 30 تیم 2 نفر به صورت مستمر بر نحوه برگزاری آیین‌های ماه محرم متناسب با پروتکل‌های بهداشتی در استان نظارت دارند.

سید راشد جزایری روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: طی 6 شب گذشته در حدود یک هزار بازرسی از هیات‌ها انجام شد که نتایج این بازرسی‌ها نشان از رعایت 83 درصدی پروتکل‌های بهداشتی دارد.

وی ادامه داد: در حالی که تاکنون 460 هیات عزاداری در سامانه بیرق ثبت‌نام کرده‌اند و تعهدنامه مربوطه را امضاء کرده‌اند و طی بازرسی‌های به عمل آمده یک هزار و 300 نقطه مکان برگزاری آیین‌های عزاداری شناسایی شده است.

جزایری با بیان اینکه پروتکل‌های بهداشتی در مراکز شهری بیشتر از مناطق روستایی رعایت شده است، تصریح کرد: در شهرکرد یکی از هیات‌های عزاداری با برگزاری آیین سینه‌زنی در فضای باز و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی از جمله حفظ فاصله اجتماعی، رعایت ساعت استاندارد 2 ساعته، انتخاب همیاران سلامت، کنترل ورودی‌ها، ضدعفونی کردن مکان و مدیریت متمرکز یکی از بهترین هیات‌ها در همین رابطه بوده است که می‌تواند به عنوان الگو در سطح کشور معرفی شود.

رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری افزود: استفاده کردن از ماسک، توزیع نکردن غذای گرم رو باز، برپا نکردن ایستگاه‌های صلواتی، خودداری از تجمع اطراف هیات‌های عزاداری و رعایت کردن زمان عزاداری، همچنان به هیاتهای عزاداری توصیه می‌شود.

به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین گزارش ستاد ملی مقابله با کرونا، چهارمحال و بختیاری در وضعیت هشدار قرار دارد.

ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید 19 شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله 2 متری از یکدیگر، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*