30 درصد مرگومیر ناشی از کرونا در سال جاری در انگلیس مربوط به قشر فقیر بوده است
طبق برآوردهای محققان انگلیسی, 30 درصد افرادی که در ابتدای سال جاری تاکنون بر اثر کرونا جان خود را از دست داده, محرومترین ساکنان کشور انگلیس هستند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم, دادهها نشان میدهد که حداقل 30 درصد بیشتر مرگومیر ناشی از ویروس کرونا در محرومترین مناطق انگلیس از ابتدای سال جاری تاکنون رخ داده است و این نگرانی را تقویت میکند که فقیرترین جوامع, بیشترین بار بیماری را تحت برنامههای دولت «زندگی با کووید» به دوش میکشند.
پایگاه خبری "ایندیپندنت" در این باره نوشت, از 7053 مورد مرگ ثبت شده در 6 هفته پس از اول ژانویه، 1589 مورد (22.5 درصد) مربوط به محرومترین و فقیرترین ساکنان کشور انگلیس است.
به وزرای این کشور هشدار داده شده است که این نابرابریها تنها زمانی افزایش مییابد که دولت آزمایشهای رایگان و انزوای اجباری را کاهش دهد و پرداختهای بیماری را برای بیماران مبتلا به کووید حذف میکند.
محرومترین مناطق در انگلستان از نظر سنی جوانتر هستند، در حالی که کمترین محرومیت برای جمعیت مسنتری است که در برابر کرونا آسیبپذیرتر هستند؛ با وجود این، فقیرترین بخشهای کشور انگلیس همچنان سهم بیشتری از مرگومیر ویروس کرونا را به خود اختصاص میدهند.
تجزیه و تحلیل انجام شده توسط "کالین آنگوس"، محقق ارشد و مدلساز نابرابریهای بهداشتی در دانشگاه "شفیلد"، نشان میدهد که اکثر مرگومیرهای بیمارستانی و خانگی (به ترتیب نزدیک به 30 درصد) در محرومترین نقاط انگلیس رخ میدهد.
بر اساس آخرین برآوردهای دفتر آمار ملی، هفته گذشته بیش از 2 میلیون نفر در انگلیس به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. از نظر قانونی، کسانی که در انگلیس آزمایش کووید مثبت دارند، دیگر نیازی به قرنطینه ندارند و همچنین ردیابی تماس به همراه پرداختهای حمایتی برای افراد مبتلا به ویروس کرونا که قادر به کار نیستند, به پایان رسیده است.
آنگوس توضیح داد که حذف هر دوی این اقدامات ممکن است گامی ضروری در مسیر بازگشت به حالت عادی باشد، اما انجام این کار در زمانی که شیوع عفونتهای کووید بسیار بالا است، تأثیر بیشتری بر جوامع محروم خواهد داشت.
نگاهی به نقض حقوق بشر در انگلیس؛ از حبس زنان در زندانهای مردانه تا شیوع بردهداری نوین