31هزار دانشآموز روزه اولی در قزوین / مسابقه تولید محتوای مجازی ویژه روزهداری برگزار میشود
حجتالاسلام محمدزاده گفت: در کل استان 31 هزار دانشآموز روزه اولی داریم که 16هزار نفر آنان دانشآموزان دختر پایه سوم ابتدایی و 15 هزار نفر دیگر نیز دانشآموزان پسر پایه هشتم هستند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ تربیت دینی فرزندان ریشه در کودکی آنان دارد و همین امر رسالت والدین و مسئولان تربیتی را در آموزش مباحث عبادی و اسلامی سنگین میکند.
ماه رمضان فرصت مغتنمی است تا انسانها با روزه داری و خودسازی روح خود را صیقل بخشیده و به خدای متعال نزدیک شوند و در این بین کودکان و نوجوانان که با رسیدن به سن تکلیف به مهمانی ماه خدا دعوت میشوند با الگوگیری از والدین و مربیان خود با آداب روزه داری و حضور در ضیافت الهی آشنا میشوند. بسیاری از نوجوانان امسال برای اولین بار روزهداری را تجربه میکنند و با توجه به اینکه پرهیز از خوردن و آشامیدن در روزهای طولانی فصل بهار ممکن است برای آنان دشوار باشد؛ بنابراین والدین و مسئولان تربیتی در مدارس باید راهکارهایی را برای حفظ شادابی و سلامت فرزندان به کار بگیرند. حجت الاسلام حسین محمدزاده در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر صبح قزوین؛ با اشاره به تعداد دانشآموزان روزه اولی در استان قزوین اظهار کرد: در کل استان 31 هزار دانشآموز روزه اولی داریم که 16هزار نفر آنان دانشآموزان دختر پایه سوم ابتدایی و 15 هزار نفر دیگر نیز دانشآموزان پسر پایه هشتم هستند. وی افزود: به مناسبت ماه مبارک رمضان برنامههای مختلفی تدارک دیده شده که در مدارس استان برگزار میشود و از جمله آن میتوان به ختم قرآن، محفل انس با قرآن، برگزاری مسابقه دانستنیهای قرآنی در فضای مجازی و حضوری، برگزاری نمایشگاه قرآنی در فضای مجازی و حضوری و شرکت در نماز جماعت مساجد و نمازجمعه اشاره کرد. معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: برگزاری مسابقه حفظ موضوعی قرآن کریم، طرح روزه اولی دختران پایه سوم ابتدایی و پایه هشتم و نهم پسران، مسابقه کتابخوانی نماز، مسابقه خاطرات روزهداری، مراسم تجلیل از دانشآموزان حافظ و قاری قرآن، مسابقه تولید محتوا ویژه روزهداری در فضای مجازی از دیگر برنامههای ماه رمضان است. اهمیت نقش خانواده در تربیت دینی فرزندان وی عنوان کرد: با هماهنگی صورت گرفته در ماه مبارک رمضان جلسات پرسش و پاسخ دینی با موضوع روزهداری با حضور علمای حوزه علمیه برای دانشآموزان برگزار میشود. این مسئول با تاکید بر نقش خانواده در تربیت دینی فرزندان بیان کرد: خانواده اولین نهادی است که فرزندان در آن رشد میکنند و والدین اولین مربیان فرزندان خود هستند؛ لذا عمل به فرایض دینی توسط پدر و مادر در منزل مهمترین نقش را در رشد دینی فرزندان دارد. وی تصریح کرد: پایه و اساس اعتقادات دینی در منزل شکل میگیرد؛ بنابراین انجام فرایض دینی توسط والدین مهمترین عامل جهت تشویق فرزندان به امر روزه داری است. محمدزاده ابراز کرد: در ایام کرونا تربیت تعطیل نبود و در فضای مجازی از طریق شبکه شاد کلیه محتواهای مفید و مورد استفاده دانشآموزان توسط همکاران مجرب تهیه و در گروهها و کانالهای مدارس بارگذاری میشد. وی در پایان خاطرنشان کرد: از اقدامات دیگر حوزه پرورشی برگزاری پویشهای مختلف با موضوعات نماز در منزل و تشویق به روزه برای دانشآموزان بوده و دریافت گزارشهای تصویری حاکی از استقبال بینظیر دانشآموزان و خانوادهها از این پویشها بوده است. انتهای پیام /