جمعه 8 اسفند 1404

32هکتار از اراضی شرکت صنعتی چهارمحال و بختیاری حفظ شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
32هکتار از اراضی شرکت صنعتی چهارمحال و بختیاری حفظ شد

شهرکرد - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری گفت: با رای دیوان عالی کشور به نفع این شرکت، در پرونده‌ای به طرفیت این نهاد، 32 هکنار از اراضی شهرک‌های صنعتی معادل پنج هزار میلیارد ریال از حقوق بیت‌المال حفظ و صیانت شد.

حمیدرضا فلاح روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پرونده‌ای که از سال 1384 علیه شرکت شهرک‌های صنعتی در دادگستری شهرستان لردگان مطرح شده بود، پس از سال‌ها کش و قوس، با رای دیوان عالی کشور به نفع این شرکت مختومه اعلام شد.

وی ادامه داد: با صدور رای به نفع شرکت شهرک‌های صنعتی32 هکتار از اراضی شهرک صنعتی لردگان و امکانات و زیرساخت‌های ایجاد شده در این شهرک صنعتی حفظ شد.

فلاح تصریح کرد: چنانچه رای به محکومیت شرکت شهرک‌های صنعتی در این پرونده صادر می‌شد نه تنها 32هکتار از اراضی شهرک صنعتی لردگان بازگشت داده می‌شد، بلکه تمامی تاسیسات و زیرساخت‌هایی که در این شهرک صنعتی ایجاد شده بود از دسترس این شرکت خارج می‌شد و بنابراین باید خسارت واحدهایی که در این منطقه ایجاد کارخانه صنعتی کرده بودند نیز پرداخت و اجرت‌المثل ایام تصرف نیز به شاکیان پرونده پرداخت می‌شد.

مدیر امور حقوقی شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری نیز با بیان جزییات این پرونده اظهار داشت: در سال‌های 1369 و 1370 اراضی ملی به مساحت 200 هکتار بر اساس کمیسیون ماده 32 برای ایجاد شهرک صنعتی لردگان به شرکت شهرک‌های صنعتی استان واگذار شد.

حمید غفاری افزود: این شرکت از آن زمان بنابر وظیفه ذاتی خود، نسبت به ایجاد زیرساخت‌های لازم برای استقرار واحدهای صنعتی اقدام کرد و پیرو آن از مجموع 37 قرارداد، 20 فقره منجر به احداث کارخانه در 32 هکتار از اراضی این شهرک صنعتی شد.

وی ادامه داد: پس از آن در سال 1384 تعداد 50 نفر از اهالی روستای شیرانی شهرستان لردگان دادخواستی به طرفیت منابع طبیعی و شرکت شهرک‌های صنعتی مبنی بر ابطال سند مالکیت به متراژ 35 هکتار به دادگستری این شهرستان ارائه می‌دهند.

به گفته غفاری، شعبه دوم حقوقی دادگاه لردگان در سال 1386 رای به ابطال سند شرکت شهرک‌های صنعتی می‌دهد که این رای با اعتراض این شرکت روبرو می‌شود و پس از آن در جلسات مختلف "حفظ حقوق بیت‌المال" مطرح و در نهایت پرونده در سال 1393 به معاونت قضایی قوه قضاییه ارجاع داده می‌شود.

مدیر امور حقوقی شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بررسی این پرونده به مدت پنج سال در معاونت قضایی قوه قضاییه به طول انجامید و در تاریخ 20 آذر سال گذشته به دیوان عالی کشور ارسال می‌شود و در شعبه 9 این دیوان مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت در تاریخ 19 مهر امسال، دیوان عالی کشور رای قطعی به نقض دادنامه بدوی مبنی بر محکومیت شرکت شهرک‌های صنعتی صادر می‌کند و بدین ترتیب پنج هزار میلیارد ریال از حقوق بیت‌المال صیانت و بازگشت داده می‌شود

به گزارش ایرنا، هم‌اینک 29 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در چهارمحال و بختیاری مستقر است که در 21 مورد از این شهرک‌ها شرایط برای واگذاری زمین به متقاضیان سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف تولید، خدماتی و صنفی فراهم است.

*س_برچسب‌ها_س*