چهارشنبه 5 آذر 1404

330 دستگاه ون برای تهران خریداری شده است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
330 دستگاه ون برای تهران خریداری شده است

رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: در حال حاضر با کمک دولت 330 دستگاه ون خریداری شده که پول آن پرداخت شده و به‌زودی پس از طی مراحل اداری وارد شبکه می‌شود.

پرویز سروری در برنامه «سلام، صبح‌بخیر» با بیان اینکه طبق تعاملاتی که با دستگاه‌های مختلف صورت گرفته، در تهران و در خصوص حدود 300 هزار موتورسیکلت برقی با بانک‌های عامل به نتیجه رسیدیم، گفت: مقرر شد تا بانک‌های عامل 80 درصد قیمت موتور را با اعطای وام و با بهره چهار درصد در اختیار افراد گذارد.

رئیس شورای عالی استان‌ها خاطرنشان کرد: پس از اینکه این موضوع اعمال شد، دیگر بهانه‌ای وجود نخواهد داشت و هر کسی که بخواهد وارد شهر شود، باید به این استاندارد‌ها پایبند باشد.

وی با بیان اینکه با کارخانجات مربوطه نیز هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است، اذعان کرد: تلاش بر این است که در این حوزه حداکثر از ظرفیت‌های داخلی استفاده شود.

سروری عنوان کرد: با توجه به موضوع استاندارد، پیش بینی می‌شود که این اقدام از خردادماه آغاز شود تا هم تسهیلات بانک عامل و هم تحویل موتور‌های سیکلت را آغاز کنیم.

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه اولویت خود را بر موتورسیکلت‌هایی گذاشته‌ایم که در سطح شهر کار می‌کنند، اظهار کرد: در بخش اتوبوس و ون، در حال حاضر قرارداد تقریباً 20 هزار دستگاه ون را تکمیل کردیم و با مجموعه خودروساز هماهنگ شده و آن‌ها نیز اعلام آمادگی کردند که انشالله با توجه به وضعیتی که در این حوزه داریم و با عنایت به اینکه ظرفیت تولید فعلاً نیاز‌های ما را جواب نمی‌دهد، بتوانیم این کار را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه با جایگزین کردن ون به جای اتوبوس، می‌توان یک شبکه روانی را در تهران و در حوزه حمل و نقل عمومی فراهم کرد، اذعان کرد: در حال حاضر با کمک دولت 330 دستگاه ون خریداری شده که پول آن پرداخت شده و به‌زودی پس از طی مراحل اداری وارد شبکه می‌شود.

سروری با بیان اینکه پول 340 دستگاه اتوبوس پرداخت شده و در حال حاضر آماده تحویل هستیم، گفت: تلاش شده تا تمامی ظرفیت‌های موجود بسیج شود و در کلانشهر‌ها نیز این موضوع دنبال می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری