پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

35 واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی کردستان واگذار شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
35 واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی کردستان واگذار شد

سنندج - ایرنا - همزمان با اجرای آیین واگذاری یک‌هزار و 673 واحد مسکونی به معلولان و مددجویان سازمان بهزیستی کشور، 35 واحد مسکونی نیز به مددجویان تحت پوشش بهزیستی کردستان واگذار شد.

معاون مشارکت‌های مردمی و توانمندسازی بهزیستی کردستان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد واحد مسکونی همزمان با واگذاری یک هزار و 673 واحد مسکونی در سراسر کشور توسط معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور در مراسمی به صورت ویدئو کنفرانس به خانوارهای دارای 2 معلول و مددجویان بهزیستی واگذار شد.

فرهاد عزیزی تاکید کرد: 23 واحد از این تعداد برای خانوارهای دارای 2 معلول به بالا و 12 واحد نیز برای سایر مددجویان زیرپوشش بهزیستی استان احداث شده و به مناسبت دهه مبارک فجر امروز به آنان تحویل شد.

وی یادآور شد: برای احداث این واحدها 9 میلیارد 220 میلیون ریال تسهیلات بلاعوض و 13 میلیارد و 500 میلیون یال نیز تسهیلات قرض‌الحسنه به متقاضیان پرداخت شده است.

معاون مشارکت‌های مردمی و توانمندسازی بهزیستی کردستان با بیان اینکه 18 واحد از این تعداد شهری و 17 واحد روستایی بوده است، گفت: علاوه بر این تعداد، هم‌اکنون احداث 787 واحد مسکونی دیگر برای مددجویان بهزیستی استان در دستور کار است

130 هزار و 901 نفر از جمعیت یک میلیون و 603 هزار نفری استان کردستان زیر پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند که معادل هفت درصد جمعیت این استان است.

*س_برچسب‌ها_س*