4 نفر از مأموران زندان سقز به دلیل فرار زندانیان بازداشت شدند
سازمان قضائی نیروهای مسلح از بازداشت 4 نفر از مأموران زندان سقز به دلیل فرار تعدادی از زندانیان خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از سازمان قضایی نیروهای مسلح، مجتبی شیرودبزرگی رئیس سازمان قضایی کردستان گفت: بلافاصله پس از گزارش فرار زندانیان از زندان سقز و در اجرای دستور ریاست قوه قضائیه مبنی بر شناسایی و برخورد قاطع با قاصرین و مقصرین، پروندهای در دادسرای نظامی ناحیه سقز تشکیل شده و رئیس دادسرا شخصا در محل حاضر و تحقیقات میدانی را آغاز و دستورات قضایی لازم را با هماهنگی دادستان نظامی استان صادر مینماید.
وی تصریح کرد: در این ارتباط چند نفر از مأموران زندان سقز احضار و از آنان تحقیق به عمل آمد و 4 نفر از این افراد با صدور قرار تأمین روانه بازداشت و مابقی نیز با قرارهای تأمین متناسب آزاد شدند.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کردستان گفت: تحقیقات تا دستیابی به علل و عوامل دخیل در وقوع این حادثه ادامه خواهد یافت.
جلسه رئیسی با مسئولان ارشد انتظامی و قضائی برای بررسی وضعیت زندانها / دستور برخورد با مسببان حادثه سقز اختصاصی | شمار دستگیریها و تسلیمیهای فرار زندانیان سقز به 13 نفر رسید / بقیه متواریان شناسایی شدند اختصاصی | جزئیات تکمیلی فرار از زندان سقز / 7 نفر دستگیر و 2 زندانی خود را تحویل داد / متواریان مشمول عفو در مجازات فرار میشوند اختصاصی | دستگیری 5 زندانی متواری زندان سقز / بقیه متواریان شناسایی شدند اختصاصی | جزئیات فرار 70 زندانی در سقز / زندانیان شناسایی شدند / اعزام تیمهای انتظامی و اطلاعات سپاه برای دستگیری متهمانانتهای پیام /