یک‌شنبه 1 شهریور 1405

40طرح درمانی تامین اجتماعی کشور در حال ساخت است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
40طرح درمانی تامین اجتماعی کشور در حال ساخت است

بروجرد - ایرنا - معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشور گفت: 40طرح بهداشتی درمانی این نهاد در کشور در حال ساخت است و تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.

امیرعباس منوچهری روز یکشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان کوثر بروجرد در جمع خبرنگاران افزود: چهار طرح شامل بیمارستانهای تامین اجتماعی در نقاط مختلف کشور است که با توجه به پیشرفت فیزیکی بین 85 تا 97درصدی تا پایان سالجاری به بهره برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه 44 میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، اظهارداشت: هم اکنون بیش از نیمی از جمعیت ایران تحت پوشش تامین اجتماعی بوده و رفع مشکلات درمانی این قشر همواره مورد توجه است.

منوچهری بیان کرد: حدود 10 درصد ظرفیت بستری تخت های کشور با وجود 77 بیمارستان تامین اجتماعی مربوط به این نهاد است و در سالجاری 560 تخت بیمارستانی دیگر نیز اضافه خواهد شد.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کشور اضافه کرد: بیمارستان جدید در سال جاری احدث نمی شود و با بهره برداری از 40طرح درحال ساخت که شامل بیمارستان، کلینیک و درمانگاه هست تحول مهمی در بخش درمان ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به طرح توسعه بیمارستان کوثربروجرد ادامه داد: مشکلات طرح توسعه بیمارستان کوثر بروجرد در حضور فرماندار و نماینده مردم بروجرد بررسی و مقرر شده هسته ای از مسوولان شهر تشکیل مشکلات برطرف و تا تیرماه سال آینده طرح به بهره برداری برسد.

وی اظهار داشت: تجهیزات مورد نیاز بیمارستان کوثر بروجرد نیز تا تیرماه سال 1400 تامین می شود.

منوچهری گفت: حدود نیمی از کار طرح توسعه این بیمارستان انجام و به دلیل برخی مسایل ستادی تصمیم گیریها با وقفه ایجاد شده و در جلسه امروز با تفویض اختیار به استان و نظارت بیشتر از سوی وزارت خانه مقرر شد تا قبل از تیرماه 1400 افتتاح شود.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به اینکه 50درصد جمعیت این شهرستان بیمه شده تامین اجتماعی است و با توجه به کمبود فضای درمانی و تجهیزات لازم بخش اعظمی از بیمه شدگان تامین اجتماعی به مراکز بهداشت و درمان مراجعه می کنند.

عباس گودرزی بیان کرد: درمانگاه بیمارستان کوثر بروجرد دارای 320متر مربع مساحت است که با اجرای طرح توسعه 12 برابر توسعه می یابد و نیاز است همه بخش های توسعه یابند.

وی اضافه کرد: با توجه به فصل سرما و نزدیک شدن به پایان دولت تاکید شده این طرح درمانی هرچه سریعتر تکمیل و به عنوان کارنامه دولت به بهره برداری برسد لذا همه مشکلات دسته بندی و به معاون درمان تحویل شود.

*س_برچسب‌ها_س*