پنج‌شنبه 2 مهر 1405

40 درصد حجم سدهای سیستان آماده کنترل سیلاب‌های احتمالی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
40 درصد حجم سدهای سیستان آماده کنترل سیلاب‌های احتمالی

به‌گزارش خبرگزاری فارس، اتابک جعفری در این خصوص افزود: با شروع فعالیت سامانه بارشی قوی و هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر جاری شدن سیل و رواناب در سطح استان، تمامی امکانات لازم در جهت پیشگیری از خسارات احتمالی در نقاط آسیب‌پذیر مستقر شده است. وی با بیان اینکه بارندگی از شب گذشته آغاز شده و در حال حاضر ادامه دارد، افزود: این سامانه یکی از قوی‌ترین سامانه‌های بارشی در سطح استان است که انتظار می‌رود حجم فعلی آب موجود در سدهای استان افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در حال‌حاضر حجم آب موجود در مخزن سدهای استان 60 درصد برآورد شده که این حجم نسبت به سال آبی قبل 178درصد افزایش داشته است.

جعفری در پایان اضافه کرد: هم‌اکنون در استان سیستان و بلوچستان هفت سد مخزنی و 23 سد تغذیه‌ای درحال بهره‌برداری است که سدهای پیشین، زیردان، خیرآباد، شی‌کلک، ماشکید و چاه نیمه‌ها از مهم‌ترین آنهاست.

انتهای پیام /

سیستان و بلوچستان سیل سیستان بارندگی