چهارشنبه 3 تیر 1405

42 هزار و 81 نفر از خدمات مشاوره بهزیستی قزوین بهره‌مند شدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
42 هزار و 81 نفر از خدمات مشاوره بهزیستی قزوین بهره‌مند شدند

قزوین - ایرنا - مدیرکل بهزیستی قزوین گفت: 42 هزار و 81 شهروند قزوینی از یک سال گذشته تاکنون از خدمات مشاوره و روانشناسی بهزیستی قزوین بهره‌مند شدند.

علیرضا وارثی روز سه‌شنبه برای توضیح بیشتر این تماس‌ها در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد شهروندان، 17 هزار و 971 نفر به مراکز مشاوره حضوری دولتی و غیر دولتی مراجعه کرده و مشکلات خودشان را با کارشناسان روانشناسی مطرح کرده‌اند.

وی با بیان اینکه 15 هزار و 223 شهروند از خدمات تلفنی 1480 برخوردار شدند، گفت: فرد پس از برقراری تماس تلفنی به یکی از کارشناسان اپراتور متصل شده و پس از تعیین سطح اختلالات روانی به مراکز تحت درمانی راهنمایی می‌شود.

وارثی بیان داشت: هشت هزار و 387 نفر دیگر نیز در همین مدت با مراجعه به کارگاه‌های آموزشی، تحت آموزش پیش از ازدواج، زندگی خانواده و بلوغ و نوجوانی قرار گرفتند که به نسبت سال‌های گذشته با افزایش چشمگیری همراه بود.

این مسؤول به غربالگری 500 کودک بین پنج تا 6 سال اشاره کرد و گفت: سلامت کودکان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های بهزیستی به شمار می‌رود که بخش اعظم فعالیت‌ها در حوزه غربالگری و در این سنین قرار دارد.

مدیرکل بهزیستی قزوین خاطرنشان کرد: مشکلات زوجین پیش از ازدواج، مشکلات بین فردی، مسائل فرزندپروری، اعتیاد و اختلالات روانی مانند اضطراب، افسردگی و غیره به ترتیب بیشترین علل مراجعه شهروندان به مراکز مشاوره است.

وارثی یادآور شد: بالا بردن سلامت روان، کاهش آسیب‌های اجتماعی، پیشگیری و درمان اختلالات روانی، پیشگیری و کاهش طلاق و آگاهسازی و افزایش دانش عمومی درباره سلامت روان از مهم‌ترین اهداف مشاوره‌ای سازمان بهزیستی به مراجعه کنندگان است.

48 مرکز مشاوره حضوری غیردولتی، یک مرکز مشاوره حضوری دولتی و یک مرکز غیرحضوری دولتی (صدای مشاور) در سطح استان فعالیت است.

*س_برچسب‌ها_س*