443واحد در شهرکهای صنعتی هرمزگان مستقر شدهاند
بندرعباس - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان گفت: از مجموع 900واحد صنعتی فعال در این استان، 443واحد در شهرکها مستقر و بقیه به طور پراکنده فعالیت دارند.
سید امیر امیریزاد روز دوشنبه در دیدار بارییس خبرگزاری و کارکنان ایرنا هرمزگان به مناسبت روز خبرنگار گفت: این استان دارای 29شهرک و ناحیه صنعتی بوده که از این تعداد 26 مورد مصوب دولتی و 3مورد بخش خصوصی هستند و این امر لزوم حمایتهای بیشتر از بخشهای تولیدی در شرایط تحریمهای ظالمانه را میافزاید.
وی بیان داشت: برخی از شهرکها و نواحی صنعتی در هرمزگان مشغول ساخت و ساز هستند و تاکنون 24 شهرک به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان افزود: همچنین ظرف دو سال اخیر، 34درصد قرارداد واگذاری زمین انجام گرفته و تا پایان خردادماه سال جاری نیز یک هزار و110قرارداد منعقد شده است.
امیریزاد خاطرنشان کرد: شهرستان بندرعباس با استقرار 9شهرک صنعتی فعال، بیشترین میزان تعداد صنایع را در خود جای داده است که معادل 35درصد شهرکهای صنعتی استان به شمار میرود.
وی تصریح کرد: در سه ماهه اول امسال، انعقاد 35فقره قرارداد سرمایهگذاری، 60هکتار افزایش مساحت واحدها، سرمایهگذاری دوهزار و 509میلیارد ریال و اشتغال 959 نفر انجام شده است.
رییس هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان اظهار داشت: در حال حاضر 342واحد تولیدی فعال و 99واحد غیرفعال در استان وجود دارد که طی سالجاری 45واحد به چرخه تولید باز میگردد.
شرکت شهرکهای صنعتی استان هرمزگان به عنوان یکی از شرکتهای تابعه سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در سال 1370 به ثبت رسید و در سال 64فعالیت خودرا آغاز کرد، که با آمدن صنایع بزرگ و واگذاری واحدهای صنعتی به افراد کاردان مسیر توسعه خود را در پیش گرفته است.
در هفدهم مردادماه سال 1377، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی، به همراه هشت نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزار شریف افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسید، به همین مناسبت، شورای فرهنگ عمومی، هفدهم مردادماه هر سال را به عنوان «روز خبرنگار» نامگذاری کرد.
*س_برچسبها_س*