دوشنبه 6 اسفند 1403

46 مرکز برای خرید گندم کشاورزان در استان اردبیل پیش‌بینی شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
46 مرکز برای خرید گندم کشاورزان در استان اردبیل پیش‌بینی شد

اردبیل - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداراردبیل از پیش‌بینی و آماده سازی 46 مرکز خرید گندم از گندمکاران در مناطق مختلف استان خبر داد.

به گزاش ایرنا، ارژنگ عزیزی روز یکشنبه در جلسه بررسی وضعیت گندم تولیدی در استان اردبیل افزود: قیمت خرید تضمینی گندم برابر مصوبه هیات وزیران پنج هزار تومان خواهد بود و خرید نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی صورت خواهد گرفت. وی اضافه کرد: هرگونه خرید گندم باید ثبت سامانه شده و اعلام موجودی گردد و خروج آن از استان با مجوز شرکت بازرگانی دولتی و غله صورت گیرد و درغیر این صورت خروج آن از استان مجاز نخواهد بود و موارد تخلف نیز مشمول تعزیرات حکومتی خواهد بود.

عزیزی با اشاره به کاشت گندم در 298 هزار هکتار از اراضی زراعی استان بیان کرد: در شرایط عادی 580 هزار تن محصول از این میزان زمین زیر کشت برداشت می‌شد ولی باتوجه به کاهش بارندگی در سال جاری و دیم بودن چهار پنجم سطح زیرکشت، میزان برداشت کمتر از این میزان خواهد بود.

منطقه مغان شامل شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله سوار مغان مهمترین کانون‌های تولید غلات در استان اردبیل محسوب می‌شوند. برداشت گندم معمولا از اواسط خرداد ماه در مناطق گرمسیری استان آغاز می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س*