48 درصد پروژههای قابل افتتاح بخش کشاورزی مربوط به آب و خاک است
معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: در هفته دولت 2300 پروژه بخش کشاورزی به بهرهبرداری میرسد که 48 درصد پروژههای قابل افتتاح مربوط به زیر بخش آب و خاک است.
معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: در هفته دولت 2300 پروژه بخش کشاورزی به بهرهبرداری میرسد که 48 درصد پروژههای قابل افتتاح مربوط به زیر بخش آب و خاک است.
به گزارش خبرنگار مهر، معمولاً در هفته دولت طرحهایی به بهره برداری میرسند. به عنوان نمونه در بخش کشاورزی و در حوزه آب و خاک سال گذشته حدود 1177 پروژه آب و خاک در 32 استان کشور افتتاح شد. این پروژهها در مساحتی بالغ بر 50 هزار هکتار، با اعتبار 1,280 میلیارد تومان بود. همچنین به گفته سرپرست اسبق معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی این پروژهها برای 22 هزار و 500 نفر اشتغال ایجاد کرد.
گفتنی است بیشترین پروژهها در استانهای کرمان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، فارس و سیستان و بلوچستان انجام شد. در ادامه امسال نیز 48 درصد پروژههای قابل افتتاح بخش کشاورزی کشور مربوط به زیر بخش آب و خاک است.
به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، صفدر نیازی شهرکی، معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که در هفته دولت امسال 1095 پروژه آب و خاک بخش کشاورزی با اعتباری معادل 1,400 میلیارد تومان افتتاح و بهرهبرداری میشوند، اظهار کرد: این پروژهها شامل سامانههای نوین آبیاری، مرمت و بازسازی قنوات، احداث شبکههای فرعی آبیاری و زهکشی، تجهیز و نوسازی اراضی، انتقال آب با لوله و مرمت و بازسازی آببندانها است.
وی با بیان این که در هفته دولت 2300 پروژه در بخش کشاورزی به بهرهبرداری میرسد، افزود: 48 درصد پروژههای قابل افتتاح بخش کشاورزی کشور مربوط به زیر بخش آب و خاک است و اجرای این پروژهها کمک قابل توجهی به بهبود بهرهوری آب در بخش کشاورزی خواهد کرد.
به گفته نیازی، از ابتدای اجرای طرح آبیاری تحت فشار تاکنون دو میلیون و 900 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور به این سامانهها مجهز شدهاند. دو میلیون و 600 هزار هکتار از پروژههای آبیاری تحت فشار توسط کمکهای دولتی در قالب تسهیلات و کمکهای بلاعوض به مرحله اجرا درآمده و 300 هزار هکتار نیز توسط خود مردم اجرایی شده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک تصریح کرد: در دولت سیزدهم 117 هزار هکتار از اراضی کشور به سامانههای نوین آبیاری مجهز و نزدیک به 10 هزار هکتار شبکههای فرعی آبیاری و زهکشی احداث شده است. 1700 کیلومتر از قنوات کشور مرمت و بازسازی و در سطح 37 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور طرح زهکشی اجرا شده است.